Hello!

Numele meu este Timi si pentru cei care nu ma cunoasteti sunt fata din spatele blogului Butterfly. Dar incepand de azi, voi fi si cea care va va impartasi din cunostintele mele “vaste” pe acest blog.

Astazi as vrea sa povestesc mica mea experienta de la Bucuresti. Pentru inceput ar trebui mentionat faptul ca vreau sa intru la facultatea de mate info si pentru asta am fost zilele trecute la inscriere urmand ca saptamana urmatoare sa am examenul de admitere.

Ok… ne-am luat bilete de tren si am pornit la drum (banuiesc ca nu mai e nevoie sa mentionez nelipsita intarziere a trenului, nu-i asa?). Ajungem in Bucuresti pe la 11 seara, ca am zis sa plecam si noi ca tot omul sa nu prindem caldurile, dar de unde frate… cand coboram… WAAAAT?? Era o caldura mai ceva ca-n plina zi de vara si o zapuseala de nedescris… la 11 NOAPTEA….

Binee… am indurat, am luat un taxi din fata garii (unul dintre cele mai scumpe ca numai d-alea erau), ne-am dus sa ne cazam si am iesit la o plimbare in miez de noapte. Am mers ceva pe jos si am ajuns pana la Casa poporului. A fost prima data cand am vazut-o (da stiu… rusine mie ca n-am fost pana la 18 ani sa o vad…). Frumoasa, si enorma intradevar… dar parca tot acel peisaj mi-a lasat un gust amar… cum se poate langa asa o cladire sa fie lasat un spatiu imens de constructii abandonat si plin de buruieni? Ca sa nu mai zic de saracii caini abandonati si o gramada de oameni fara adapost care dormeau prin parcuri…

A doua zi, am avut sansa sa observ haosul din Bucuresti… lume agitata si nervoasa, aglomeratie, galagie, masini ce nu se opreau din claxonat, santiere de constructii la fiecare pas si cladiri istorice distruse de nepasarea celor care ar putea sa schimbe ceva… Fata de ce am vazut in capitala, Brasovul mi se pare cel mai frumos oras. Pana si oamenii sunt mai linistiti si mai cumsecade in Brasov… Cea mai draguta si simpatica persoana pe care am intalnit-o la Bucuresti a fost o fata care a stat langa mine cat mi-am copletat fisa de inscriere la facultate si ca sa vezi… si ea era din provincie.

In mare… ca sa nu va mai plictisesc :D, nu m-a incantat deloc Bucurestiul… am saptamana viitoare admiterea si dupa vedem daca ramane sau nu :D. Dar oricum trebuie pus in balanta si plecatul de acasa iar acest mic “detaliu” parca mai indulceste lucrurile.

Am facut si cateva poze 😀 pe care le puteti vedea mai jos.

Voua cum vi se pare Bucurestiul?

Introduceri

Introduceri

Introduceri

Introduceri

Kisses!

Timi