Hello people!
Asta este prima mea postare din Bucuresti si pentru ca nu am mai avut timp cu inceperea facultatii sa fac vreo poza, azi vreau sa va arat un “mic” wish list adica dupa ce imi mai curg mie balele in ultima vreme :))).
Astept de ceva timp sa imi vina 4 pachetele de pe ebay si intre timp m-am mai uitat de gentute mai marisoare pentru facultate si de acolo am cam extins aria de cautare muult peste bugetul meu :D.
Astea sunt gentutele care mi-au facut cu ochiul si preturile sunt mai mult decat ok… adica de pe la 6$ plicurile pana la maxim 20$ gentile mai mari. Ca sa nu mai zic ca am vazut gentuta cu steagul UK in Berska parca la 130 de lei in timp ce pe ebay ajunge undeva pe la 40-50 lei…
Azi ma rezum numai la gentute desi am mai vazut multe frumuseti :D.
Kisses si o zi frumoasa!
English translation loading…

 

 

 

 

 

 

 • ce mica e lista :))
  una din gentile alea 2 pe fundal cu Paris si NY vazusem si eu dar nu ma hotarasem ce culoare sa iau 😀
  dragute oricum.
  have fun @Bucharest! kisses!

 • eu am a 3a gentuta pe un vernil. toate lumea mi-o admira <3
  am vazut o fata ..o vindea cu 150 lei :)) eu am dat 8-9 dolari pe ea

 • As fi vrut sa mai adaug si altele pe langa gentute dar m-am gandit ca o sa fie prea lunga postarea :)).

  BbyDoLL am vazut-o si eu pe ebay este absolut superba si sa o stapanesti sanatoasa :P.

 • Gya

  ce draguta e prima

  http://gya-make-up.blogspot.ro

 • Oooook cred ca deja mi-am facut si eu listuta pentru "Ce-mi doresc de Paste si promit sa nu mai vreau nimic tot anul". :))
  Apropo, asta vara am vazut in marele magazine plicuri frumoase la niste preturi super mari si din curiozitate am fost la Dragoane in Bucuresti (sa vada si ochiul meu ce e acolo), si le-am gasit la preturi de nimic intre 15-20 lei.

 • Alice, acum aud pentru prima data de Dragoane :)). Shame on me ca stau de aproape juma de an in Bucuresti :)). Bine ca mi-ai zis :P, o sa imi fac timp si o sa ma duc si eu pe acolo :P. Thank you for the tip!

 • O sa fac poze si o sa le pun pe blog 😛