Hello girls!
Sesiunea îmi mănâncă toate zilele şi netul meu este terminat… nu mai am răbdare să las poze la încărcat aşa că astăzi vreau să vă arăt ce chestii draguţe şi, unele dintre ele, folositoare am găsit pe internet :D. Va fi o postare mai random dar sper să vă placă.
Aşa…
Pentru începătoarele într-ale fotografiei, aşa ca mine, am găsit un site foarte util cu tutoriale destul de explicite despre cum să realizezi poze. Este foarte drăgut site-ul şi este structurat de la aspectele de bază până la cele mai complicate. Site-ul îl puteţi accesa aici.
Am descoperit şi o aplicaţie interesantă, Noom se numeşte, care este un fel de asistent personal în materie de alimentaţie şi sport. La început trebuie să răspunzi la mai multe întrebări şi pe baza răspunsurilor îţi face un “program” de alimentaţie şi cam ce ar trebui să conţina fiecare masă. De asemenea, cu ajutorul ei îţi poţi face un program personalizat de făcut mişcare. De exemplu când mergi îţi numără paşii, şi în fiecare zi ai anumite limite de atins. Este foarte uşor de folosit aplicaţia şi chiar utilă pentru cei care îşi propun un stil de viaţă mai sănătos şi, de ce nu, să mai slabească câteva kilograme -like me :D. Aplicaţia o puteţi downloada gratuit de pe Android Market.
Nu mai ştiu pe unde, am dat peste blogul unei tipe foarte simpatice. Blogul se numeste Curvy Girl Chic şi ea mi se pare o fată foarte inspiring, cum zice colega mea de cameră. Are stil şi ştie cum să îşi pună în valoare silueta. Mie cel puţin, îmi place când descopăr fete care ştiu să se îmbrace iar în felul ăsta mai învăţ şi eu mici trucuri de fashion and stuff :)).
Un alt site foarte util despre care probabil că a-ţi mai auzit este elefant.ro. În mare este o librărie virtuală cu preţuri incredibil de mici. De aici mi-am achiziţionat cărţile de când am început facultatea (mai ales că le pot ridica direct de la sediu) şi tot de aici şi-a luat colega mea de cameră (care este la Litere) majoritatea bibliografiei salvându-şi astfel părinţii de la faliment :)).
Cam asta a fost pe ziua de azi dragele mele :D.
Sper că v-a plăcut acest tip de postare. V-ar plăcea şi altele de acest gen?
Kisses & Keep smiling!
Timi
P.S. Menţionarea site-urilor de mai sus este pur informaţională şi nu au nicio tentă comercială.
  • Super:) Mai asteptam postari dinastea 😀

  • Andy

    Ce zici despre o postare în care să ne recomanzi o carte pe care ai luat-o de pe elefant.ro? Îmbrățișări!

  • Irina, ma bucur ca iti plac :P. Dupa ce termin cu examenele o sa am mai mult timp sa stau pe net sa descopar si altele :D.

    Andy, am cateva carti cumparate de pe elefant.ro :D. Am asa: Seria Fifty Shades, Chemarea ingerului de Guillaume Musso, Traficantul de arme de Hugh Laurie si Femei de Charles Bukowski. Inca n-am citit-o pe ultima dar va urma in curand :D. In rest toate mi-au placut. Despre ce te tenteaza sa citesti?

  • Andy

    Surprinde-mă!