Hello girls!
Înainte de toate, vreau să vă anunț că în seara asta plec la mare (Yupiii :X) așa că nu voi mai putea posta săptămâna următoare :D.
Cu toate pregătirile pentru plecat am cam rămas în pană de inspirație la capitolul postări :D. Doar în seara asta ce mi-au venit niște idei, pe care le voi păstra însă pe mai încolo pentru că am trecut de data de 20 și urmeză noutățile de luna aceasta. După cum puteți vedea am fost incredibil de cuminte :)).
Btw, acum avem și Disqus :X.

 

În urma unei mici plimbări prin C&A m-am ales cu acești cercei, la reducere :X. Îmi plac mult atât culorile cât și modelele.

 

 

Am făcut și o mică descoperire :X. De vreo 2 luni tot visez la minunățiile astea și mă gândeam pe unde să le caut în București sau dacă să le comand de pe net. Când am aflat că există un mic colț de rai chiar la mine în oraș. Bineînțeles că a doua zi eram deja prezentă acolo și am putut să plec fericită acasă cu 4 oje Golden Rose. Mi-am luat nr. 109 şi 115 din colecția Jolly Jewels, nr. 66 din colecția Hollyday (cea cu oje “nisipoase”) şi nr. 18 Rich Color cu pensula mare.
Le-am încercat deja pe toate și nu m-am putut abține să nu pozez una din manichiuri :D. Am postat-o pe Instagram, aici.

 

 

La produsele de mai sus, am scuza că le-am luat pentru la mare :)). Da, mereu îmi găsesc scuze singură :D.
Șamponul de la Cien l-am luat din curiozitate când am citit despre el pe blogul Ancăi și îl ador :D. Cred că este printre preferatele mele, și credeți-mă că greu mă mulțumește ceva :)), mai ales la capitolul păr.
Balsamul de păr de la Kallos l-am luat după ce am încercat și masca de la ei și mi-a plăcut. Are un parfum subtil și îmi lasă părul moale :X.
Și pentru că tot plec la mare, nu mă puteam duce fără o cremă cu SPF. Am luat-o la reducere din DM, și după ce m-am fâțâit 10 minute prin fața raftului m-am hotărât la Loțiunea de la Nivea cu SPF 50.

 

Și nu în ultimul rând, am primit de Sf. Maria de la cea mai bună prietenă, cadouașul de mai sus :X.
Rujul este absolut superb, este un roșu de catifea (sper că zic bine) și îmi stă bine cu el (așa mi s-a zis, nu am tendințe spre narcisism :)) ) și parfumul, Paris Hilton, pe care l-am mai avut, mi-a plăcut și l-am și terminat :D.
Cam astea sunt noutățile de luna aceasta și ne auzim peste vreo săptămână când probabil vă voi stresa un pic cu poze de la mare :P.
Kisses & Be happy!
Timi