Buna fetelor!
Cred că voi lăsa deoparte postarea despre mare, pentru că încă nu am făcut rost de toate pozele şi nu are rost să mai scriu despre mare în octombrie, sau prin decembrie, când voi primi probabil pozele :)).
Aşa că astăzi o să scriu un tag, pentru că nu am mai făcut de ceva timp unul şi mi-a plăcut când l-am citit la Loredana.
Înainte să încep, trebuie să menţionez că la unele categorii nu m-am putut decide asupra unui singur produs, aşa că vor fi ceva mai multe poze :D.
Aşaa…
Cea mai purtată ojă
Nu m-am putut decide pentru una singură pentru că în prima perioadă a verii am purtat mai multe culori cărora le-am făcut şi model pe 2 degete, aşa cum sunt în prima poza. În cea de-a doua perioadă, după ce mi-am cumparat bunătăţile de la Golden Rose, am stat destul de mult cu ele pe unghiuţe :D. Le-am purtat cu mai multe baze colorate, inclusiv la mare, unde au rezistat surprinzător de bine :D.

 

Cele mai folosite produse de îngrijire a părului
În mare, au fost cele mai folosite pentru că nu prea aveam altele :)). Mi-au plăcut totuși, dar pentru că tot am balsamul de la Kallos și șamponul Cien pe terminate voi încerca și altceva :D. În schimb mi-a plăcut foarte mult masca de la Kallos. Îmi lasă părul moale și nu se îngrașă mai repede decât de obicei. Iar spray-ul termoprotector este foarte util, mai ales pentru o dependentă de placă 😀
 
Cea mai purtată geantă/Cea mai purtată pereche de încălțăminte/Cel mai purtat obiect de îmbrăcăminte
Gentuța grena este cea pe care am purtat-o aproape tot anul :)). E foarte încăpătoare și cum mereu aveam tot ce îmi trebuia în ea, îmi era prea lene să mut toate lucrurile în altă geantă :)). Asta până de curând, când mi-am luat o geantă de facultate, pe care o să o vedeți în noutățile de luna aceasta :D.
Încălțămintea verii sunt cel mai probabil papuceii mei roșii :D. Sunt comozi și erau primii pe care puneam mâna de fiecare dată când mă grăbeam.
Șii, cea mai purtată vara aceasta este rochița bleumarin pe care o ador. Este foarte ușoară, vaporoasă și de multe ori o luam cu papuceii roșii la plimbare cu cățeii :D.

 

 
Cel mai purtat accesoriu
Cerceii mei cu felii de portocale i-am purtat aproape toata vara :D. Mi se pare că merg la orice :)) și sunt ușori. În plus, vara este anotimpul lor :D. Nu îi prea văd la urechile mele cu o eșarfă groasă și cizme.
 
Cel mai folosit fond de ten/Cel mai folosit fard de obraz/bronzer
Sincer, vara asta n-am folosit mai deloc fond de ten iar blush/bronzer nu folosesc în general :D. În schimb, am mai folosit pudra de la Miss Sporty, care deși nu prea îmi place, vreau să o folosesc ca să o termin, sau cel puțin până mi-am cumpărat alta :D. Am vorbit un pic mai mult despre ea aici. Cred că s-ar descurca mai bine la iarnă, totuși :D.
 
Cele mai folosite produse pentru buze
Iar nu m-am putut decide pentru unul singur :D. Balsamul de la Avon îl iau cu mine în geantă peste tot și când m-am dat cu ruj am abuzat de cele 2, iar ca bază pentru ele am folosit balsamul de la Himalaya. Rujurile sunt cam la poluri opuse, un nude aproape invizibil, nuanța 715 Choco Cream de la Maybelline și un roșu destul de aprins, nr. 301 de la Lacura Beauty :D. Despre cele 2 strugurele am mai scris aici.
Cel mai folosit rimel
De fapt singurul meu rimel (situație ce se va remedia cât de curând :)) ), este cel de la Maybelline, The Colossal Vollum’ Espress Mascara. Este bun, îmi place, dar, din nou, curiozitatea mă face să vreau să încerc și altceva :D.
Cel mai folosit fard de pleoape
Păi, în cele câteva ori când m-am dat și cu fard, am folosit nuanțele de bej și maro din paleta de 120 de culori :D. Cel mai mult îmi place că sunt mate :X, am mentionat vreodata că nu îmi plac fardurile sidefate? Nici măcar ojele sidefate :D.
Cel mai folosit parfum
Este cel Elite Models, cred că Rio Glam Girls :D, dacă mai ţin bine minte ambalajul. Este dulceag şi uşor, numai bun de vară :D.
Şi cam astea au fost :D. Sper că nu v-am plictisit şi vă invit şi pe voi să faceţi tagul.
Dacă vreţi mă puteţi urmări şi pe instagram, butterflytimi, și nu în ultimul rând your comments make me happy, so don’t be shy :P.
Kisses & Be happy!
Timi
 • nicoleta ciocoiu

  ne place , o zi de duminica frumoasa si reusita sa ai .

 • Ioana

  hey! imi place tare mult oja din prima poza (nu cea neagra..).
  cum se numeste nuanta? pe unde gasesc?
  multumesc!

 • Salut :D. Sunt de fapt mai multe oje :D. Am incercat sa fac un fel de galaxy nails (http://www.youtube.com/watch?v=jQsnYEzzbAY), cu mai multe culori peste baza neagra si la final m-am dat cu lac simplu cu sclipici :D.

 • Multuu :P. O saptamana frumoasa iti doresc!