Bună tuturor!

Știm cu toții de Ebay nu-i așa? Well… în ultima vreme am început să salivez la foarte multe bunătăți de acolo, așa că m-am gândit să nu țin doar pentru mine, și să vă arăt și vouă :D.

Am cont de câțiva ani, este foarte ușor de folosit, mi-am comandat foarte multe prostioare și mereu am fost mulțumită :D. Da, recunosc, au mai fost și cazuri în care s-a pierdut pachetul pe drum, sau mi-au ajuns produsele aproape stricate, dar mereu mi-am primit banii înapoi, sau dacă vroiam neapărat produsul, mi-l triminteau din nou (fără să plătesc nimic în plus bineînțeles).

Pe site puteți găsi absolut tot ce vă doriți și la prețuri foarte mici, dacă știți cum să căutați :D. Soo.. să începem:

Coliere :X:X. Pentru că am început să le ador și le-aș purta mai toată ziua :D.

În link-urile de mai jos puteți găsi colierele pe care le am și eu în Watch List, și sunt cele cu prețul cel mai mic pe care l-am găsit.

Colierele sunt între 12-13 lei și 18-19 lei.
Tentaţii Ebay

Sursă poză

Tentaţii Ebay

Sursă poză – colierul este nr. 36 din lista

Tentaţii Ebay

Sursă poză – Numele sub care îl puteți găsi este Colorful Waterdrop

Tentaţii Ebay

Sursă poză – Numele colierului este Light Green

Tentaţii Ebay

Sursă poză – Numele este Light Green-N004

Carcasă pentru telefon – La fel, se găsesc pentru absolut orice model, pe ce culori doriți și cu tot felul de modele :D. Eu o pierdusem pe a mea (tot de pe ebay luată) așa că am pornit în căutarea alteia, de data asta cu ceva modele. Așa am dat peste acestea, doar că încă nu mă pot hotărî la una :)). La fel ca și la coliere, prețul este destul de mic, o husă fiind cam 9-10 lei (2.65$).

Tentaţii Ebay

Cam astea au fost tentațiile mele pentru moment și sper că v-am făcut un pic curioase/curioși să intrați pe site și să descoperiți o mulțime de alte lucrușoare :D.

Voi v-ați cumpărat vreodată ceva de pe Ebay?

Kisses & Be happy!

Timi

  • Stefania Petcu

    Tentatii sunt peste tot…Imi plac colierele, in special cel de al doilea si al patrulea…:)nu mi-am cumparat nimic de pe Ebay:(

  • Bia

    Superbe colierele ♥