Hello girls & guys!

Chiar dacă nu este beauty or fashion related m-am gândit pentru astăzi să vă povestesc puțin despre Namaste India :). Pentru cine nu știa deja, îmi place foarte mult cultura indiană și tot ce ține de ea, pasiune ce am moștenit-o de la mama :D.

Așa căă… atunci când am aflat despre Festivalul culturii indiene nu m-am putut abține să nu merg și eu :D. Este un festival ce se ține anual în București, se organizează tot felul de activităţi, sunt standuri cu lucruşoare drăguţe de vânzare și chiar merită să mergeți. Au și un site site, dacă vă interesează :D.

Nu am avut foarte mult timp la dispoziție, dar printre altele am stat acolo la o mică prezentare despre India văzută prin ochii unei tipe care a vizitat țara, all by herself. Am auzit povești interesante și genul de lucruri pe care nu le vei auzi niciodată într-o agenție de turism, lucruri pe care nu le poți afla decât când ajungi în locul respectiv.

Mie mi-a plăcut, și dacă aveți șansa să veniți la anul, să o faceți :). Am prins și o vreme superbă iar oamenii erau foarte deschiși. Iar acum, în speranța că nu v-am pierdut, vă las cu câteva poze :D.

Namaste India

Namaste India

Namaste India

Namaste India

Namaste India

Namaste India

Namaste India

Namaste India

Namaste India

Namaste India

Și pentru că nu m-am putut abține, am plecat de acolo cu o cămașa albă, simpluță, numai bună pentru vremea de afară :D.

Namaste India

Cam atât a fost pentru astăzi, dar ne auzim cât de curând :).

Kisses & Be happy!

Timi

 • Ce de lucrusoare frumoase erau pe acolo!
  Ma bucur ca te-ai distrat 🙂
  Pupici :*

 • Mada Lina

  Superb !! Si pe mine ma fascineaza cultura indiana ( pe langa altele ) , iar atunci cand citeam primele 2 randuri am crezut ca te-ai dus in India special pentru un festival , eram gen : Oare ma ia si pe mine in valiza ? :)) . Dupa am citit mai departe si mi-am dat seama ca se desfasoara defapt in Bucuresti .

  Revenind , India este o tara frumoasa .. un coleg de-al meu a fost in India pentru 1 luna si mi-a povestit tot felul de lucruri specifice acestei tari , foarte frumos .

  Cine stie, poate candva vei ajunge in India ( asta daca nu ai fost deja) . Te pup :*

  From : http://unforeseeable-blog.blogspot.ro

 • Chiar erau <3. In special bluzite foarte dragute :D.
  >:D<

 • As fi vrut eu sa ajung acolo :)), dar vorba ta, poate candva <3. Chiar mi-as dori sa ajung acolo si sa o iau si pe mama cu mine :D.
  Kisses! :*

 • Mada Lina

  Sa nu ma uiti pe mine :)) . Daca ajung eu inaintea ta , te iau eu ! :*

 • Am notat :)). Mergem impreuna :P.