Bună tuturor!

Ca de obicei postez și eu ceva mai târziu decât majoritatea lumii :)). Well… mai bine mai târziu decât niciodată :D. Astăzi vorbim puțin despre noua campanie de testare a celor de la Complex Apicol și voi începe cu o întrebare.

Pentru un ten fericit

Ce înseamnă pentru mine un ten fericit?

Pentru mine este un ten cu care aș fi mândră să ies afară din casă fără strop de machiaj, un ten nu neapărat perfect, pentru că nu există așa ceva, dar să știu că este îngrijit corespunzător și să se vadă acest lucru :D.

Când am auzit de campanie am fost foarte curioasă deoarece de foarte mult timp îmi doream să încerc produsele lor :D. Noua gamă cuprinde 4 produse și anume: crema hidratantă de zi, cremă hidratantă de noapte, lapte demachiant și loțiune tonică hidratantă.

Din cele menționate sunt foarte curioasă de demachiant, pentru că încă sunt în căutarea celui perfect și a loțiunii tonice deoarece nu am încercat niciodată una :)).

Sper că v-am făcut curioase, vă voi povesti și despre produse la un moment dat și până atunci ne auzim cât de curând, tot pe blog, cu noutățile din mai :D.

Kisses & Be happy!

Timi