Bună tuturor!

Azi în sfârșit mi-am miscat fundul și am început să scriu. E greu când ai prea mult timp liber și e vacanță :)). Azi m-am cam jucat toată ziua și probabil și în weekend va fi la fel :)). Dupa Alice Madness Returns m-a prins febra Remember me :D.

Daar trecând mai departe, azi a venit timpul pentru Empties :D. S-au strâns destul de multe, plus că n-am mai făcut de ceva timp o astfel de postare :D.

Empties (5)

Încă un ulei Johnson’s cu levănțică de data asta (cred :D). Știți deja cât de mult îmi place și nu-mi mai lipsește din casă. L-am lăudat deja aici și aici :D.

Șampon Garnier Ultra Doux. Mi-a plăcut cum miroase și cam atât. Nici un efect nemaipomenit :D.

Balsam Syoss Color & Volume. La fel ca și șamponul, nu a fost nemaipomenit și nu mi s-a părut că face o treabă prea bună nici la descurcatul părului.

Empties (5)

Un alt iubit vechi, demachianul bifazic Balea. Nu cred că am mai folosit vreun demachiant care să curețe atât de bine și de ușor machiajul ochilor.

BB cream Dream Fresh Maybelline. Dacă l-aș mai recumpăra probabil l-aș lua mai degrabă pe cel pentru ten mixt/gras (cel în sticluță turcoaz). Mi-a plăcut, uniformizează nuanța tenului, are o acoperire destul de mică (dar nici nu îmi trebuia mai mult, mai ales de la un bb cream) și se aplică foarte ușor pe ten.

Gel antibacterian igienol. L-am luat la set de 2, a fost destul de ieftin și nah.. face ce trebuie :)), atâta că usucă puțin mâinile. În plus, este un produs românesc.

Ulei din sâmburi de caise. Am tras destul de mult de el până să reușesc să îl termin, asta și din cauză că l-am folosit doar pe cuticule. Sincer m-a dezamăgit puțin. M-am așteptat că fiind un ulei să hidrateze calumea zona cuticulelor, dar nu a fost chiar așa. Plus că intră foarte greu în piele.

Șervețele pentru sebum E.L.F. Sunt bune și destul de ieftine (cele pe care le-am văzut în DM știu că erau un pic mai scumpe). Le-am și recumpărat.

Empties (5)

Șampon strengthen & protect Advance Techniques de la Avon. Nu mi-a plăcut deloc… Nu face mai deloc spumă (și în viziunea mea dacă nu face spumă, mi se pare că nu spală calumea) și îmi lăsa părul foarte încâlcit.

Șampon Cien repair & care. Este un șampon bun și ieftin. N-am ce să îi cer mai mult.

Balsam Gliss de la Schwarzkopf. Descurcă foarte bine părul după spălare, dar nu mi s-a părut să ajute în vreun fel vârfurile deteriorate.

Gel de curățare Balea. Deși avea câteva particule exfoliante în el, atunci când îl puneam pe degete sau pe față, acestea pur și simplu se evaporau. A fost ok și mirosea destul de frumos, dar nu l-aș mai recumpăra.

Empties (5)

Încă un șampon de la Cien :D. Abia când am încărcat pozele mi-am dat seama că am două produse la fel :D. Concluzia? Se pare că îmi place destul de mult :)).

Scrub Freeman. Miroase foarte bine, parcă a gumă de mestecat, și exfoliază binișor și pielea :D. Din cauză că are o consistență destul de groasă au fost dăți când a trebuit să desfac capacul ca să pot scoate produsul din tub. Totuși vă voi povesti în curând despre un alt scrub mult mai bun și homemade :D.

Și, last but not least, laptele de corp cu bumbac și extract de orez de la Elmiplant. După ce m-am obișnuit cu uleiul de corp, nu mi s-a părut că acest lapte de corp face ceva extraordinar, dar a fost ok. Nu mi-a plăcut însă că îmi lăsa pielea puțin lipicioasă.

Șii astea au fost toate :D. Destul de multe și din câte văd, ai zice că mănânc șampon pe pâine :)). Ohh well…

Voi ați folosit vreunul din produsele de mai sus? Cum vi s-a părut?

Kisses & Be happy!

Timi