Bună tuturor!

Săptămâna trecută am lenevit pe cât posibil și am preferat să stau în casă să mă uit la TVD și să citesc. Totuși, am mai multe poze decât de obicei sooo… să începem :).

Luni, singura mea activitate a fost să îmi fac un smoothie :)). Am folosit ce aveam prin casă (pentru că nu aș fi ieșit la cumpărături nici dacă mă băteai :)) ) adică pepene și măr. A ieșit ok, pentru o primă încercare :D. Și scuzați borcanul :)), dar atunci când l-am făcut mi s-a părut că a ieșit prea mult și că nu ar fi încăput într-o cană :D.

Pe lângă asta, am căutat playlist-ul de la White Horse din Costinești. Au muzică foarte bună și este probabil unul dintre puținele lucruri pentru care se mai merită să mergi în Costinești (părerea mea…). Am găsit playlist-ul inițial aici, dar acum l-am pus și pe youtube pentru că pe site-ul respectiv nu poți să dai next la mai multe melodii. Plus că pe youtube totul e mai ușor și accesibil :D.

Last week of August

Am avut timp și de manichiură :D. La mare am preferat să îmi las unghiile simple și mi-am luat cu mine doar cele 2 lacuri tratament de la Trind. Așa că, atunci când m-am întors simțeam nevoia de culori și sclipici și toate la un loc :)). Probabil de-asta vă întrebați de ce unghiile mele arată de parcă ar fi vomitat un unicorn pe ele :)).

Last week of August

Pe 28 august am sărbătorit și ziua mamei și cam așa a arătat cadoul ei împachetat :)). I-am luat un mp3 player și știu că a fost ceva ce și-a dorit destul de mult.

Last week of August

Am ieșit iar cu mama la shopping pentru că trebuie să ia câteva cadouri pentru nepoței. Deocamdată a luat doar hanoracul. Am vrut să vi-l arăt pentru că mi se pare atâât de drăguț :X:X. Dacă ar fi avut și mărimi mai mari mi-aș fi luat și eu unul :)). Păcat că nu fac hăinuțe în genul ăsta și pentru omuleți mai mari… prefer oricând un astfel de hanorac în locul celor cu sclipici sau mai știu eu ce…

Last week of August

Șii.. duminică, deși nu era în plan, am ieșit în oraș cu vărul meu și cu niște prieteni de-ai lui. Am fost la o cofetărie și am profitat de ocazie să îmi iau macarons :D.

Last week of August

Cam asta a fost în mare ultima săptămână din luna august pentru mine. Nu știu voi, dar eu abia aștept să treacă și luna asta să încep facultatea, să îmi revăd colegii și cu puțin noroc să mă și angajez :D.

Soo… voi ce ați făcut săptămâna trecută? Ce alte planuri mai aveți?

Stați pe aproape săptămâna aceasta deoarece va urma shopping-ul lunii August :D.

Kisses & Be happy!

Timi

 • Glamup Doll

  Hihi, eu am un hanorac care arata ca alea de copii 😉 si e luat dintr-un magazin cu ieftinica gen ppt 😀
  Kiss, doll!
  http://glamupdoll.blogspot.com/

 • Deeci se mai găsesc totuși :)). E bine de știut :D, o să caut.
  Kisses!

 • Eu săptămâna trecută am stat pe acasă,nu prea multe.Am făcut curat în camera mea,m-am debarasat de unele lucruri care le țineam fără rost,curat prin casă.Îmi place smoothie-ul tău,și eu primul smoothie făcut a trebuit să-l pun în două căni :)) deoarece am tăiat puțin cam prea multe fructe,de la pepene roșu la suc natural de fructe la măr,banană și multe altele și când a ieșit mi-a cam dat cu virgulă,dar într-un final a ieșit bun la gust :D. Și mie-mi plac hanoracurile sau tricourile cu tot felul de imprimeuri,mă dezgustă cele sclipicioase -_-.

  http://viatacuana.blogspot.ro/

 • Sună bine smoothie-ul tău. Ai pus mult mai multe în el decât mine :D.
  Se pare că săptămâna asta a venit rândul meu să fac curat în camera. De ieri ma chinui să îmi aranjez dulapul și încă n-am terminat :)). Eeh.. suntem în vacanță.. nu mă grăbesc :)).
  Kisses!

 • Chiar e foarte mișto acolo :). Nu cred că am găsit în Brașov sau în București ceva asemănător :)), sau poate nu am cătat eu suficient de bine :D.