Bună tuturor!

După o mică pauză am revenit pe blog cu noutățile lunii septembrie :D. Sunt foarte puține și asta pentru că am avut o lună plină și cu prea multe bătăi de cap ca să mai am timp de shopping 😀 Pe lângă asta, cum mi-am luat lucrurile la camin era imposibil să nu îmi mai uit câte ceva așa că ar mai fi câteva lucrușoare luate pe care vi le voi arăta cu altă ocazie :D.

New last month (15)

La capitolul cosmetice m-am rezumat în mare la strictul necesar :D.

– Vaselina Balea – După ce am citit multe păreri pozitive despre ea am decis să o încerc și eu.

– Demachiantul bifazic Balea – După o mică pauză am decis să revin la mult iubitul demachiant bifazic. V-am povestit despre cât de mult îmi place aici.

– Golden Rose Rich Color nr. 66 , Golden Rose Paris nr. 116 – Știți deja cât de mult îmi plac ojele din gama Rich Color așa că, atunci când am văzut nuanța, mi-a plăcut prea mult ca să o las acolo :D. Pe lângă ea am zis că vreau să încerc și o ojă albă. Totuși nu au fost niște alegeri prea fericite pentru că nu devin opace nici după 3 straturi…

– O.P.I. over & over a-gwen. Oja câștigată la concurul Adinei (From Meg with Love).

New last month (15)

De pe ebay aștept mai multe pachețele, dar deocamdată au venit doar 3 :D. Cele 2 huse pentru telefon și un set de 4 pensule (una din ele era murdară așa că nu am mai băgat-o la poză :)) ).

New last month (15)

Șii cam astea au fost pe luna trecută :). Nu sunt multe absolut deloc spre deosebire de alte luni :)).

Voi ce v-ați mai cumpărat?

Kisses & Be happy!

Timi

 • Ana ♥

  Sa le folosesti cu drag !
  Frumoase ojele 🙂

 • Mulțumesc frumos :).

 • Am si eu pensule exact la fel si sunt tare bune 😉
  Sa le folosesti pe toate cu drag!

 • Mulțumesc :).
  Și mie îmi plac mult :X. Au fost destul de ieftine și sunt atâât de moi :X. Plus că nu le cade părul 😀

 • Ce frumoasa e oja Golden Rose roz, pacat ca nu e opaca… 🙁

 • Da… totuși poate am nimerit eu una aiurea și nu sunt toate așa… ce am încercat până acum de la Golden Rose Rich Color chiar mi-au plăcut și ca nuanțe și ca rezistență.

 • georgiana georgy

  Si eu folosesc cu drag Vaselina Balea mai ales iarna si demachiantul bifazic nu imi lipseste pt machiajul greu de indepartat.

 • Vaselina mi se pare super utilă mai ales pentru cuticulele uscate. Iar acum vreo 2 seri, am încercat-o pe buze în loc de strugurel. Chiar m-a lăsat plăcut surprinsă :D.