Bună tuturor!

Așa cum v-am obișnuit, a venit timpul pentru pozele din ultima săptămână a lunii noiembrie :). Nu știu cum sunteți voi, dar eu sunt cât se poate de fericită că vine decembrie, vin sărbătorile de iarnă, vine ziua mea, vine vacanța :X. Abia aștept să ningă și să fie totul alb :).

Vă spuneam aici că nu am fost foarte încântată de oja de la Maybelline Colorama. Totuși în ultima vreme m-au atras ca un magnet nuanțele de maro și vișiniu, așa că am zis să îi mai dau o șansă luni și bine am făcut :D. Începe să îmi placă și, deși se aplică destul de greu (se usucă incredibil de repede pe unghii), a devenit una din ojele mele preferate.

Last week of November

I don’t always post pictures of my food, but when I do… :)).

Marți am avut timp de făcut mâncare și pentru că aveam destule în frigider m-am hotărât să-mi fac o salată. Am avut și semințe de susan și de chia pe care le-am adăugat; mai ales că am lipsă de fier și nu sunt lăsată să donez sânge (cel puțin nu fără să pic pe stradă după…).

Last week of November

Cam toată săptămâna și pe tren Brașov-București și înapoi am tot citit din volumul 2 din Game of Thrones. Le am pe toate pe tabletă și mi-am propus ca abia când o să le termin de citit să mă uit și la serial :)). O să îmi ia ceva timp, asta-i sigur :)).

Last week of November

Se putea să nu profit și eu un pic de Black Friday? :))

Săptămâna trecută îmi curgeau ochii când vedeam toate bunătățile de pe Makeup Shop, dar cumva am rezistat :)). Well, când am văzut că și pe 1001cosmetice vor fi reduceri n-am mai putut :)). Aveam wishlist-ul plin de ceva timp și credeți-mă că am încercat să mă rezum la strictul necesar :)). Le veți vedea probabil mai bine într-o postare viitoare cu shopping-ul din luna noiembrie :D.

Last week of November

Sâmbătă am primit temă de făcut bombe :)).

Last week of November

Cam așa arată Brașovul zilele astea :D. Totul este înghețat șiiii abia dacă a nins puțin… Cred că i-am înnebunit pe ai mei și pe colegele de cameră de câte ori am zis că Vreau să ningă!!! Și nu, nu cum a nins zilele trecute… Vreau dacă se poate să fie zăpada măcar de juma de metru.

Last week of November

Șii… câteva preferate ale lunii Noiembrie :).

– Șamponul uscat Batiste – Da, într-adevăr este cu mult peste cel de la Balea Trend It Up. L-am folosit seara înainte să mă culc, iar pentru următoare 2 zile n-am avut treabă.

– Lip Butter Nivea – De când îl folosesc am cam uitat de restul strugurelelor :)). Este super hidratant și are un miros delicios. Va urma un review despre el cât de curând :D.

– Loțiune tonică Bioten – Nu o folosesc de foarte mult timp, dar m-a surprins. Are îngrediente ok, nu usucă tenul și nu îl lasă lipicios. Chiar nu știu dacă voi mai încerca altceva pe viitor :D.

Last week of November

Cam asta a fost ultima săptămână din luna noiembrie pentru mine :D.

Voi ce ați mai făcut în ultima vreme? Și voi abia așteptați să ningă sau sunt doar eu? :))

Kisses & Be happy!

Timi