Bună tuturor!

Plănuiam să scriu despre preferatele anului 2014, dar am zis că întâi să scap de toate ambalajele mai mult sau mai puțin goale ce le-am păstrat înainte să se termine anul :D. Așa căă a venit timpul pentru o nouă postare de empties :D.

Empties 7

– Spray de păr pentru protecție termină Kallos – A fost ok, mi-a plăcut că nu îngrășa părul și m-a ținut destul de mult, dar nu mi s-a părut să îmi protejeze prea mult părul.

– Șampon regenerant Kallos – Cred că este a doua oară când îl recumpăr și este ok. Nu mai mult decât cel de la Cien din Lidl totuși. Nu regenerează nimic.

– Mască de păr reparatoare Garnier Fructis Goodbye Damage – Miroase frumos și mi-a ajuns pe o perioadă destul de mare. Îmi descurca părul șiii cam atât. Totuși, eu am părul destul de uscat și sunt puține produse care simt că fac diferența :D.

– Ser pentru vârfuri deteriorate Avon Advance Techniques – Parcă a fost mai ok decât cealaltă variantă cu capac albastru, dar nu mult mai bun. Nu mi-a plăcut că avea alcool în el și nu a reușit nici acesta să îl detroneze pe iubitul meu de la Syoss.

Empties 7

Ulei Johnson’s cu mușețel – Îmi place, își face treaba și miroase bine. Le-am pierdut deja numărul sticluțelor goale :D.

– Cremă de picioare cu glicerină și silicon Avon Foot Works – Nu prea am probleme cu călcâie uscate, dar mi-a plăcut crema. Hidratează, intră destul de repede în piele și avea un miros fresh ușor mentolat.

– Cremă depilatoare Veet – Nu, nu, nu… După cum vedeți tubul este aproape plin, dar nu l-am putut folosi. Are un miros oribil și îmi irita pielea de pe picioare în ultimul hal. Nu avea rost să o mai țin așa că i-am făcut vânt…

– Cremă hidratare intensă cu unt de cacao și unt de shea Les Karites – Am luat-o acum ceva timp din DM cu gândul că o voi ține în geantă și o voi folosi pentru mâini. N-am putut să o folosesc mai mult de vreo 2-3 ori pe mâini pentru că deși avea un miros plăcut, era mult prea puternic iar crema intra foarte greu în piele. Am tras de ea ca să o termin, dar am folosit-o mai mult pe corp după duș. Plus că din ce am văzut are destul de multe prostii pe lista de ingrediente, iar prețul nu e chiar atât de mic. Nu aș mai recumpăra-o.

– Gel antibacterian Igienol – A doua sticluță din set, terminată. A fost ok, își face treaba și are un preț destul de mic.

Empties 7

– Gel de curățare peeling & mască Balea – Mi-a plăcut, l-am recumpărat de vreo 2 ori :D. Exfoliază și nu lasă tenul uscat.

– Balsam de buze Ombia Cosmetics – L-am terminat acum ceva timp, dar nu știu de ce, l-am păstrat. L-am luat din Elveția mai demult, a fost ok, dar nu cred că l-aș mai recumpăra.

– Balsam de buze Nivea Soft Rose – Nu se compară cu Nivea Lip Butter, dar a fost ok. Avea un miros  floral subtil, dădea buzelor o culoare ușor sidefată iar la capitolul hidratare i-aș da nota cam 7/10.

– Balsam de buze Himalaya Herbals – Și ăsta l-am terminat de ceva timp, dar nu știu de ce am păstrat ambalajul. Mi-a plăcut și o să-l recumpăr cu prima ocazie.

– Luciu de buze cu ulei de jojoba Avon Care – Îl am de câțiva ani și nu l-am mai folosit de foarte mult timp. Știu că îl luasem că îl văzusem la mai multe fete și toată lumea era încântată de el, dar pe mine nu m-a atras niciodată. În mare nu mi-a plăcut că era extrem de lipicios. Încă mai este produs în el, dar am decis că nu mai are rost să îl păstrez.

Empties 7

Lac de unghii Lasting Colour Miss Sporty – Nu e încă gol, dar nu mai avea rost să îl țin. Nu mi-a plăcut, m-am chinuit să consum din el, dar la un moment dat am renunțat. Nu mai are rost să îl țin.

– Lac de unghii Nail Art – Alt nume nu găsesc pe sticluță :)). L-am primit din Elveția acum ceva timp într-un set pentru manichiură french. Mi-a plăcut ca și top-coat, dacă îl găsiți, merită să îi dați o șansă :).

– Bază pentru fard Avon – Este aproape terminat, dar nu mai poate fi folosit. Nu se mai aplică frumos pe pleoape și s-a cam întărit. Nu l-aș mai recumpăra pentru că mereu a fost un pic mai greu de aplicat pe pleoape. Adică dacă nu eram atentă și nu îl întindeam bine și repede, rămâneam cu urme pe pleoape. Plus că nu mi s-a părut că intensifică culoarea fardului mai deloc.

Empties 7

Cam astea au fost ultimele produse golite de pe anul acesta :D.

Voi ați folosit vreunul din produsele de mai sus? Cum vi s-a părut?

Aceasta va fi ultima postare pe acest an și ne revedem la anul cu favoritele anului 2014. Până atunci vă urez un an nou fericit și petrecere frumoasă de Revelion >:D<.

Kisses & Be happy & La mulți ani!!

Timi