Bună tuturor!

În primul rând LA MULȚI ANI pentru Ștefan și Ștefania :).

Așa cum v-am promis am revenit cu un review despre Lip Butter-ul de la Nivea. Deși nu îl am de foarte mult timp, de când l-am luat, l-am folosit aproape exclusiv doar pe el :D.

Review Nivea Lip Butter

Lip Butter Nivea Raspberry Rose (cantitate 16,7gr, preț ~10 lei)

În primul rând, raportul cantitate-preț este foarte bun, mai ales dacă stau să mă gândesc că balsamurile de buze obișnuite la tub au o cantitate de aproximativ 4-5gr.
Eu am varianta cu zmeură și miroase atââât de bine :X. Este subtil și totuși dulceag, exact pe gustul meu.

Nu am prea multe de zis despre el în rest :)), este foarte hidratant și își face treaba excelent. Probabil că știți că am prostul obicei să îmi mai rup buzele și câteodată reușesc să îmi fac niște răni de toată frumusețea… No, cu balsamul ăsta de buze în câteva ore rănile sunt deja cicatrizate și buzele le am fine, numai bune de dat cu ruj :D.

Pentru mine este și o bază foarte bună pentru ruj, nu este lipicios și lasă în urmă o peliculă ușor mai deschisă decât culoarea buzelor, care nu mă deranjează. Plus că este foarte spornic. Îl folosesc de mai mult de 2 luni, de câteva ori, zilnic și mai am o grămadă până să  îi dau de fund.

Singurul minus pe care l-ar avea ar fi faptul că vine la borcănaș și trebuie să bag degetul în el ca să îl aplic. Totuși m-am obișnuit și nu mă mai deranjează atât de mult.

Review Nivea Lip Butter

Review Nivea Lip Butter

În final, vă las cu listuța de ingrediente. În afară de BHT și Aroma care sunt cotate cu Average în dicționarul de ingrediente și oricum sunt la finalul listei, toate sunt cotate cu Best și Good :).

Pentru mine este un produs foarte bun, care a reușit cumva să îl detroneze pe iubitul meu balsam de buze de la Himalaya și vi-l recomand cu drag! Sunt sigură că nu veți fi dezamăgite :).

Voi l-ați încercat? Sau sunteți curioase să-l încercați?

Kisses & Be happy & Sărbători fericite!

Timi

 • E pe lista de ceva timp, dar se pare ca ne evitam reciproc! :)) Merci pentru review, mi-a placut cum ai explicat si pozele, de asemenea. 🙂

 • Păi, sper să vă încrucișați drumurile cât de curând :)), merită :).
  Mă bucur că ți-a plăcut review-ul :).
  Kisses & Mersi de vizită! >:D<

 • Ma bucur foarte mult ca ai facut acest review.
  Am fost curioasa cum e de cand l.am vazut prima data in magazin…dar nu prea vreau sa.l cumpar din cauza ca trebuie sa bag degetul in el.
  Cu toate astea ..nu stiu daca pot sa ma abtin, mai ales pt ca e cu aroma de zmeura.

 • Mă bucur dacă te-a ajutat review-ul :D.
  Să mă anunți dacă totuși l-ai cumpărat și cum ți se pare :D.
  Kisses!

 • Beau-Typhoon

  Arată tare bine! M-ai făcut curioasă, cum şi alte bloggeriţe si vloggeriţe m-au făcut :)) Dar nu găsesc nicăieri acest produs 🙁

  http://beau-typhoon.blogspot.ro/

 • Trebuie să îl găsești prin magazine :D. L-am văzut cred că peste tot. Eu l-am luat din Auchan, dar sigur îl găsești și prin DM, Carrefour și multe alte supermarket-uri.

 • De mult am zis că trebuie să îmi iau şi eu unul de la Nivea, varianta "borcănaş". Momentan am unul care să mă mulţumească, în scurt timp o să îi fac un review pe blog, deşi şi acesta mă tentează tare.

  Te pup :*

  http://annie-s-thoughts.blogspot.ro/

 • Super :D. Abia aștept să citesc review-ul.
  Kisses!

 • Pingback: The best products of 2014 - Thoughts from a Butterfly()