Hello people!

Așa cum probabil ați observat din titlu, azi am pentru voi o postare cu poze din ultima zi a lunii februarie :D. În mare pentru că am lucrat, n-am făcut mare lucru și nu prea aveam ce să pozez :D. Totuși, dacă ultima zi a picat sâmbătă atunci am profitat de ocazie să recuperez :D. Așa căă… azi vă arăt cum mi-am petrecut ultima zi a lunii februarie :D.

Mi-am început dimineața cu un mic desert, și anume ciocolățele Bucuria luate de la metrou de la Victoriei. De când am început munca trec în fiecare zi pe acolo și pentru că știu că gustasem una mai demult și mi-a plăcut am zis să mai încerc :D.

Last day of February

După, m-am îmbracat și am ieșit la câteva cumpărături :D. Șii pentru că a fost o zi superbă și a fost soare mi-am permis să las cojoacele și puloverele în dulap și să ies în geaca de blugi :D.

Last day of February

Șiii am ajuns la Hello Free Z One Discount. Aveam nevoie neapărat de un șampon uscat. Că s-au mai strecurat și alte chestii în coș, asta-i altă poveste :D. Cum se putea altfel? Uitați-vă și voi câte bunătăți erau pe acolo :D.

Last day of February

Last day of February

Și cu asta am plecat de acolo :D. Cu excepția deodorantului pe care l-am luat din Kaufland :D.

Last day of February

Și din Mega Image mi-am luat ciocolățele. Au devenit destul de recent preferatele mele :D. Sunt super iefine (până într-un leu) și super dulci și bune. Chiar nu îți mai trebuie nimic dulce după una dinasta :D.

Last day of February

Și cam asta a fost pentru mine ziua de sâmbătă :D. Cel puțin până am ajuns acasă :D. După, m-am mai ocupat de machiajul pentru 1 martie pe care probabil deja l-ați văzut aici și am mai lucrat la proiectul de licență :).

Voi ce ați mai făcut? Cu ce v-ați mai ocupat timpul?

Kisses & Be happy!

Timi

 • Stix Chop

  Să le foloseşti sănătoasă. Super produse în Hello Free Z One Discount, eu aş fi plecat cu vreo două coşuri de produse după mine :))) Te pup! ♥

  http://beau-typhoon.blogspot.com/

 • Probabil așa aș fi făcut și eu dacă nu aveam bugetul limitat :)). Am și pus vreo 2 produse înapoi pe raft :)).
  Kisses!

 • Moaama ce e in magazinul ala! ♥♥♥
  Vrem si noi. :)))

 • Daa, te cred :)). Când vezi pentru prima dată magazinul ai zice că nu e mare lucru pe acolo, dar e plin :)).
  Am auzit că în curând vor avea site unde poti comanda online :).
  Kisses!

 • de abia astept deschiderea magazinului online Hello Free Z One Discount!

 • Cred că o să mai dureze ceva până îl vor deschide :).
  Dacă vrei îți pot lua eu ce vrei când mai ajung pe acolo și ți le trimit prin poștă :).

 • Pingback: New last month (20) - Thoughts from a Butterfly()