Hello people!

Acum o săptămână am avut balul de absolvire și v-am promis o mică postare legată de asta :D. Am avut un bal super drăguț, la Palatul Parlamentului și a fost chiar ultima chestie fun de făcut înainte de licență :)). Am dansat aproape toată noaptea și m-am distrat alături de colegi și prieteni.

Șiii ce veți vedea mai jos, sunt micile pregătiri înainte de bal :).

Get Ready with Me Bal

Cum am avut balul duminică seara, m-am gândit că nu o să am suficient timp pentru pregătit și învățat, așa că am început de sâmbătă cu unghiile :D. Manichiura și pedichiura le-am făcut cu oja de la Rimmel London (558 – Go Wild-er-ness) și pe inelar am aplicat și puțin lac cu particule aurii Golden Rose Jolly Jewels nr. 103.

Get Ready with Me Bal

Machiajul l-am avut destul de simpluț aș zice. Pentru ochi am folosit fardul cremă Maybelline Color Tattoo 24HR în nuanța On and on Bronze și eyeliner-ul Astor Eye Artist. Pentru buze am ales rujul lichid Sleek Matte Me în nuanța Rioja Red. M-am riscat puțin cu rujul, pentru că l-am luat special pentru bal pe baza review-urilor de pe bloguri. Șii nu m-a dezamăgit. M-a ținut până la 5 dimineața, am mâncat cu el, nu s-a mișcat mai deloc. Când am ajuns înapoi acasă a trebuit să îl dau jos cu demachiant.

Get Ready with Me Bal

Get Ready with Me Bal

În gentuță am avut puțin loc și astea au fost lucrușoarele pe care le-am luat cu mine:

Șervețele și bomboane mentolate – nelipsite din orice geantă
Pudra pentru ten (fără pensulă, pentru că nu a mai încăput) – La fel, nelipsită din orice geantă, mai ales pentru o posesoare de ten mixt/gras. Am luat-o cu burețelul de la un fond de ten mineral.
Rujul și balsamul de buze – Rujul l-am folosit o singură dată toată seara, deși nu era absolut necesar.

Get Ready with Me Bal

Șii cam asta a fost rochița și ținuta în mare :D. Părul l-am avut prins într-un coc și la capitolul bijuterii m-am rezumat la o pereche de cercei micuți și simpluți din aur.

Get Ready with Me Bal

Get Ready with Me Bal

Șiii cam asta a fost. Sper că v-a plăcut postarea și vă aștept cu drag comentariile :D.

Kisses & Be happy!

Timi