Hello people!

Încă puțin, termin și revin la programul cât de cât normal :D. Mai am săptămâna viitoare examenul de licență și după chiar mă pot liniști :)). Nu chiar de tot, că mai am câteva hopuri, dar restul vor merge mai ușor :D. 

Vă spuneam aici (trebuia să o includ și în postarea cu noutățile din ultimele luni, dar bineînțeles că am uitat) că am primit produsul de mai jos spre testare și azi a venit timpul să vă împărtășesc și vouă parerile mele :D.

Review Lotiune Gloves in a Bottle

Loțiune Gloves in a Bottle (cantitate 240ml, preț 57,5 lei)

În primul rând ar trebui să menționez că eu am o variantă mini, de 60 ml. Zic mini, în comparație cu cea care se poate cumpăra de pe site, pentru că majoritatea cremelor de mâini vin într-o cantitate de 60-75 ml. Dacă e să calculăm prețul raportat la cantitate, prețul loțiunii e undeva în jur de 14 lei. Nu e foarte mult în comparație cu alte creme, aș zice eu :).

Crema are un miros subtil, destul de artificial aș spune eu, dar nu foarte deranjant. Odată ce a ajuns pe piele, nu prea se mai simte.

Ambalajul este foarte simpatic și eficient, nu curge și se poate transporta foarte ușor.

Și acum la partea interesantă, și anume hidratarea :D. Aș spune că stă destul de bine la capitolul ăsta, mult mai bine decât majoritatea cremelor din comerț pe care le-am încercat înainte. Am folosit crema mai mult pe brațe unde am niște zone mai uscate și chiar am simțit diferența. Am încercat să mă țin de ea și să o folosesc cam de 2 ori pe zi și am fost foarte mulțumită de rezultate.

Review Lotiune Gloves in a Bottle

Ca și textură, este destul de lichidă, exact de loțiune (ceea ce și e, dooh :)) ) și intră super repede în piele. Totuși, n-aș zice că se absoarbe complet pentru că dacă apuc să folosesc crema cu puțin timp înainte de duș, sub apă o simt pe mâini.

Din cauza texturii, este și foarte spornică, este necesară o cantitate foarte mică.

Review Lotiune Gloves in a Bottle

Review Lotiune Gloves in a Bottle

Cât despre ingrediente, toate sunt cotate cu Good pe dicționarul de ingrediente, cu excepția unuia, pe care nu l-am găsit (hydroxypropyl methylcellulose), dar dintr-un search pe google am aflat că este un un polymer, nimic dăunător pentru piele.

Review Lotiune Gloves in a Bottle

În concluzie mi se pare un produs bun care își merită bănuții. Singurul inconvenient este că se poate comanda doar online, de aici. Mai mult detalii despre aceasta puteți găsi pe site sau pe pagina lor de Facebook.

Sper că v-a plăcut postarea de azi și ne vom revedea cât de curând :D. Știu că v-am promis un ‘Get ready with me’, n-am uitat și o să încerc să mă țin de cuvânt :D.

Kisses & Be happy!

Timi