Hello People & La mulți ani!

God I’ve missed this! Mi-a fost dor să scriu pe blog și să postez :D. Buut I’m back and I’m here to to stay :D.

Bine ați venit în noua căsuță a blogului! Sper din suflet să vă placă și dacă aveți orice sugestii, păreri, feedback, vă aștept cu drag comentariile sau mail-urile. Ultimele lunii au fost super agitate pentru mine, dar cumva am reușit să trec peste și să termin tot ce-mi propusesem, tocmai la timp pentru trecerea în noul an. Dacă sunteți curioși de tot procesul, cam de tot ce a însemnat trecerea de la blogger la wordpress, cu domeniu cu postări și poze, cu tema facută de la zero, tutoriale, etc. dați-mi de veste și voi scrie o postare sau mai multe despre asta :D.

Odată cu trecerea în noul an noua lună (va veni și rândul favoritelor anului, don’t worry), a venit timpul pentru preferatele lunii.

Favoritele lunii Decembrie

– Parfum Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold! – Un parfum ușor dulceag, dar pe care l-aș purta cu drag și în zilele răcoroase de vară. Mi se pare că are un miros deosebit, floral și am tot abuzat de el în ultima vreme.

– Fond de ten Rimmel London Stay Matte – Un fond de ten care m-a impresionat, in a good way :). Despre el vă voi povesti mai pe larg cât de curând.

– Ruj lichid Sleek Matte Me, nuanța Birthday Suit – A devenit rapid rujul meu preferat și l-am folosit probabil în 90-95% din zile de când îl am. Are o culoare naturală și merge cam la orice. În plus este și surprinzător de rezistent la transfer.

– Blush cremă NYX, nuanța Tea Rose – Nu credeam că un blush cremă îmi va plăcea atât de mult. Arată atât de natural pe ten și nuanța este adorabilă :D. De curiozitate l-am încercat și pe buze zilele trecute și merge purtat și așa. Soo 2 în 1 :D.

– Cremă pentru coșuri Himalaya Herbals – Un produs care merită încercat, vindecă super repede micile bubițe rămase de la coșuri și puncte negre. În plus, de când o folosesc, mi se pare că numărul de coșuri apărute periodic a scăzut destul de mult.

Favoritele lunii Decembrie

Swatch: stânga Ruj Sleek, dreapta blush NYX

Aaand we are done for today :D. Zilele astea va urma și postarea cu favoritele anului 2015, soo stați pe aproape.

Kisses & Be happy!

Timi