Hello people!

Bine v-am regăsit la un nou review despre un produs foarte drag mie. Când vine vorba de produse pentru ten sunt destul de pretențioasă și schimbătoare. Sunt puține produse care îmi plac cu adevărat și care chiar să mi se potrivească. Totuși, produsul despre care vă voi povesti mai jos este unul dintre ele :D. Hope you’ll like it!

Review Fond de ten Rimmel London Stay Matte

Fond de ten Rimmel London Stay Matte (cantitate 30ml, preț ~20 lei)

Este un fond de ten mai gros, cu o textură de spumă și trebuie aplicat cu puțin mai multă grijă ca să nu rămână urme inestetice. Eu îl aplic de obicei cu pensula și nu am probleme. Recent am început să-l aplic și cu burețelul umed și se aplică excelent. Într-adevăr, trebuie folosită o cremă puțin mai hidratantă înainte și nu l-aș recomanda unui ten uscat. Fiind puțin mai gros și cu formula mată, poate scoate în evidență cojițe.

Unul din lucrurile care îmi place cel mai mult la el este faptul că nu mai simt nevoia să aplic o pudră după. În plus, nu mi se pare că lipsa pudrei afectează rezistența lui. Rezistă fără probleme la o zi de muncă și cu posibilitate de ieșit la bere seara :)). Ține și sebumul sub control destul de bine, adică rezistă în jur de 4-5 ore și abia după începe să lucească puțin pe ten.

Aș zice că este unul dintre cele mai bune fonduri de ten pe care le-am încercat. Mi se pare perfect pentru un ten mixt-gras, ca al meu, iar raportul calitate-preț mi se pare super. Pentru curioși, folosesc nuanța 103 True Ivory :D.

Review Fond de ten Rimmel London Stay Matte

Swatch

Review Fond de ten Rimmel London Stay Matte

Aici aveți și lista de ingrediente

Dacă l-aș recumpăra? Da, cu siguranță! Mi se pare un fond de ten perfect pentru nevoie mele și prețul este foarte accesibil. Sunt puține produsele care m-au impresionat într-atât încât să ajung să vreau să le recumpăr, dar Stay Matte a ajuns să facă parte dintre acestea.

Voi ați încercat acest produs? Cum vi s-a părut?

V-am făcut curioase să-l încercați?

Kisses & Be happy!

Timi