Hello people!

Bine v-am regăsit! Cu puțină întârziere, a venit și timpul pentru produsele preferate din anul ce tocmai a trecut. A fost un an în care am încercat multe produse noi, au fost multe descoperiri, câteva dezamăgiri, dar cu atâta diversitate este greu să rămâi fidelă unui singur produs. Totuși au fost câteva care au făcut excepție de la regulă și despre acestea vreau să vorbim astăzi.

Best products of 2015

Spre deosebire de anii trecuți, anul ăsta am vrut să rezum produsele favorite, pe cât posibil să nu repet produse pe care deja le-am mai menționat și să fie doar produse pe care le-am folosit de suficient timp cât să-mi dau seama dacă îmi plac cu adevărat sau nu. Le-am ales a.î. să nu mai am dubii în ce privește recumpărarea lor. Soo.. am în total doar 6 produse pe care vreau să vi le împărtășesc și care cred eu că își merită din plin numele de “Best of” :D.

Best products of 2015

– Paletă Sleek Oh So Special – Una dintre cele mai versatile palete din câte am văzut. Se pot realiza atât machiaje de zi cât și ceva mai complexe de seară și am folosit-o cu drag tot timpul anului. Are un preț destul de bun iar fardurile sunt calitative și au culori frumoase. Pentru cele care nu vreți să dați bani pe o mulțime de palete sau pur și simplu nu sunteți chiar atât de makeup addicted, dar aveți nevoie de o paletă universală și să meargă la multe, paletuța de la Sleek ar fi alegerea ideală.

– Ruj lichid Sleek Matte Me Birthday Suit – Un ruj de care m-am îndrăgostit iremediabil :D. Poate o să spuneți că n-are cum să fie așa, că îl am de aproximativ o lună. Well, da, așa e, dar din aceeași gamă îl mai am pe cel roșu de care sunt la fel de încântată. Totuși, roșu aprins nu pot purta în fiecare zi, dar acesta, având o culoare mai naturală, merge cam la orice. Plus că este și destul de rezistent la transfer. L-am inclus și în favoritele lunii Decembrie.

– Dream Pure 8-in-1 BB Cream Maybelline – Nu are o acoperire prea mare, dar de multe ori nici nu prea am nevoie. În schimb uniformizează foarte frumos nuanța tenului, dă un aspect plăcut, este ușor de purtat și este bun pentru un ten mixt/gras. Are și ceva SPF și 2% acid salicilic care este cotat cu BEST în dicționarul de ingrediente. Pe tenul meu cel puțin se comporta exemplar și nu îl voi înlocui prea curând.

Best products of 2015

– Deodorant Gerovital H3 – Poate mă repet și v-ați săturat deja de câte ori m-ați auzit :D. Este un deodorant foarte bun!! Plus că are un preț foarte mic și este și produs românesc. Gata! Este ultima dată când vă bat la cap cu el :)).

– Șampon uscat Batiste – Cine nu a mai auzit de șampoanele astea? Pai, este un motiv pentru care le veți vedea lăudate cam pe toate blogurile. Din ce am încercat eu, cu excepția celui pentru păr brunet (care lăsa în urmă un praf maroniu), mi-au plăcut toate :D. Și acum, cu oferta de la Sensiblu (2+1) mi-am luat și restul de șampoane din gama Batiste pe care nu le încercasem.

– Șampon Loreal Elseve – Sunt foarte pretențioasă la șampoane în general și dacă nu m-a impresionat în vreun fel, nu m-a ajutat la nimic din ceea ce promitea eticheta sau nu face spumă așa cum îmi place mie, nu îl voi cumpăra a doua oară. Acesta a reușit cumva să bată cam toate recordurile. Am deja consumate două și acasă la Brașov sunt la a doua sticlă de șampon. Pentru mine, cel puțin, asta spune multe.

Sper că v-am făcut puțin curioase în legătură cu produsele de mai sus și dacă aveți orice fel de întrebări sau feedback, vă aștept cu drag comentariile!

Kisses & Be happy!

Timi

 • Și eu ador paletele de la Sleek, mi-am propus ca în 2016 să le cumpăr treptat pe toate :)) sau măcar câte una pe lună 😀 Rujul Matte Me nu l-am încercat, dar plâng după el de mult timp și-l voi achiziționa cât e curând :*

  • Ai câteva de colecționat nu glumă :))). M-am mai uitat la culorile și celorlalte palete, dar sunt între ele care se repetă. Mi-aș mai lua și eu 1-2 palete, dar nu chiar pe toate :)).
   Plus că eu suspin de aproape un an după o paletă de la Too Faced… But soon will be mine!

   Kisses!

 • foarte frumoasa nuanta rujului matte de la Sleek 😀

 • Pingback: Favoritele lunii Ianuarie – Top 5 - Thoughts from a Butterfly()

 • Pingback: New last months (24) - Thoughts from a Butterfly()