Hello people!

Am revenit pe blog cu produsele favorite ale lunii Ianuarie :D. Nu-mi vine să cred cât de rapid a trecut luna :D. Am avut destul de produse noi de testat, dar cumva printre favorite se numără momentan mai mult produse destul de vechi aș zice eu :D. Sigur le-ați mai văzut și pe alte bloguri, rămâne doar să vă spun eu de ce mi-au plăcut, în special luna asta :D. Mă gândeam să mai includ pe lângă produse favorite și altele, mai random, spuneți-mi cum vi se pare ideea :D.

Favoritele lunii Ianuarie

Paletă Sleek Oh So Special! – A fost paleta mea preferată anul trecut și luna asta, în special, am folosit-o intens. Mi se pare perfectă pentru orice ocazie fie că vreau un machiaj simpluț de zi, fie că vreau ceva mai intens. Culorile sunt superbe, sunt pigmentate și rezistă. Este super și de plimbat cu ea, gen București-Brașov și înapoi. Mi-am înnebunit și colega de camera cu ea :)).

Pensulă Real Techniques – Cea care ar trebui să fie pentru sprâncene. Este moale, stufoasă și este perfectă pentru aplicat fardul pe linia apei și sub ochi. Eu cel puțin pentru asta am folosit-o și cred că a fost singura pensulă cu care am reușit să nu-mi scot ochii sau să mă umplu de fard peste tot :D.

Vaselină Balea – Frig afară, călcâie uscate, lene, asta a fost rețeta care m-a adus aici în momentul de față. Deși nu mă încântă ideea că rămâne mai lucioasă pe piele, felul în care am folosit-o a rezolvat acest mic inconvenient. So, am folosit-o pe călcâie, dimineața, înainte să mă îmbrac. O aplic, îmi iau ciorapii în picioare și that’s it! Hidratează foarte bine și n-am avut niciodată călcâiele atât de fine.

Ulei din arbore de ceai Tea Tree Oil Thursday Plantation – Vă spuneam în review că eram curioasă să îl încerc pe coșuri. Soo.. mi-am făcut curaj luna asta și mi-a plăcut rezultatul. Mi-a luat ceva timp, ce-i drept m-a ajutat și postarea Cristinei și am zis că n-am nimic de pierdut. Ce se putea întâmpla atât de rău? :)) L-am folosit de câte ori am avut nevoie pe micile coșuri încăpățânate care refuză să treacă.

Maybelline Baby Lips Cherry – Nu este cel mai hidratant balsam de buze, dar îmi place pentru ceea ce face. Luna asta am cam dat skip la ruj când mă machiam, dar un balsam de buze aplic mereu. Acesta vine cu bonus că este și puțin colorat. Plus că miroase delicios. Este al doilea pe care îl am și mai am unul, varianta electric, Berry Bomb.

În materie de favorite random, ar fi cântecul de mai jos. L-am descoperit întâmplător și îmi place mai mult varianta asta decât cea originală.

Șiii încă o favorită random, rețetele de pe Pinterest. Am încercat câteva din ele și mi-a plăcut ce a ieșit. Sunt o mulțime de rețete, care mai de care mai tentante și abia aștept să ajung acasă în weekend să mai încerc câte ceva :D. N-am apucat să fac mare lucru, recunosc, dar vreau să experimentez cât mai mult.

Favoritele lunii Ianuarie

Și, cam astea au fost :D. Am întârziat puțintel cu postarea dar am avut treabă cu planificarea următoarei călătorii. O să aflați mai multe despre asta mai încolo.

Sper că v-a plăcut postarea și vă aștept cu drag comentariile!

Voi ați încercat produsele de mai sus?

Spuneți-mi că nu doar eu sunt dependentă de Pinterest! Aș sta toată ziua să dau scroll pe site și nu m-aș plictisi.

Kisses & Be happy!

Timi