Hello people!

Ca să fim și noi în trend m-am gândit să vă prezint câteva idei de cadouri pentru Valentine’s Day sau de Dragobete :D. Nu am fost niciodată fanul acestei “sărbători”, mai ales că nu pot să zic că este cine știe ce. Dacă cineva vrea să facă ceva drăguț pentru o persoană specială, nu ar trebui să aștepte un astfel de eveniment. În plus, toată tematica cu floricele și inimioare roșii mă cam lasă rece. Nu cred că sunt singura fată care simte același lucru… Una din cele mai bune prietene știu că îmi mai spunea în glumă că decât să primească un buchet de flori ar aprecia mai mult o legătură de morcovi :))).

Soo.. tocmai de aceea m-am gândit să fac o listă cu 4 idei de cadouri mai deosebite pe care eu, cel puțin, le-aș aprecia mult mai mult decât clasicul buchet de trandafiri sau lucrurile similare ce le-am tot văzut în astfel de ocazii.

Monday's Suggestion (3) - 4 idei mai diferite de Valentine's Day

1. Flori

Și nu orice fel de flori. Nu mă refer la clasicele buchete tradiționale.

Am primit într-un an un buchețel de trandafiri făcuți manual din hârtie și în fiecare boboc era o bomboană Raffaello. Chiar mi s-a părut ceva deosebit și sunt sigură că dacă nu vă descurcați să faceți singuri (sunt zeci de tutoriale pe net) le puteți cumpăra de la cineva care se pricepe la asta :).

Mi se par superbe și un avantaj la acestea, nu se vor usca vreodată.

Monday's Suggestion (3) - 4 idei mai diferite de Valentine's Day

Surse poze – Etsy: 1, 2, 3, 4.

2. Bilete la teatru

Un cadou de care vă puteți bucura amândoi. În București, cel puțin, sunt atât de multe teatre și spectacole încât este imposibil să nu găsiți ceva pe placul vostru. Sunt o grămadă de opțiuni, puteți merge chiar la operă, la un concert sau, de ce nu, un spectacol de stand-up. Este un pic mai deosebit decât o invitație la un film, de exemplu.

3. Lecții de mers pe bicicletă

Eu cel puțin nu știu să merg pe bicicletă. Poate ea nu știe să meargă pe role sau patine, sau orice vă mai trece prin cap :D. Cum Valentine’s Day pică și în weekend, vă puteți face timp să mergeți împreuna în parc și să faceți asta :D. Again, este ceva ce probabil nu s-ar aștepta și sunt sigură că s-ar lăsa cu multe râsete. De asemenea, nu costă absolut nimic.

Monday's Suggestion (3) - 4 idei mai diferite de Valentine's Day

4. Ciocolată

Și nu în ultimul rând, dacă chiar nu știți ce să faceți cadou sau vreți să mergeți pe cea mai simplă idee, ciocolata nu dă niciodată greș :D. Totuși dacă aveți posibilitate, puteți încerca ciocolata Leonidas. Nu doar pentru faptul că este o ciocolată foarte bună, belgiană, dar și pentru că ambalajul este foarte drăguț. Știți doar că atenția stă în detalii, iar ei chiar reușesc să facă asta.

Dacă nu, sunt sute de sortimente din care puteți alege. Atâta timp cât este dăruit cu drag, nu văd de ce nu ar fi apreciat :).

Monday's Suggestion (3) - 4 idei mai diferite de Valentine's Day

Sursă poză

Astea sunt câteva din sugestiile mele, or mai fi și altele, dar nu mi-au venit în minte azi :D. Sper că v-a plăcut postarea de azi și v-am fost măcar puțin de ajutor :D.

Sunt curioasă dacă și alte fete îmi împărtășesc părerile de mai sus. De asemenea, dacă aveți și alte idei, vă aștept cu drag în secțiunea de comentarii!

Kisses & Be happy!

Timi

  • plioti nicoletta manuela

    aleg bicicleta…si bonus ciocolata :))

    • La mine bicicleta a rămas ca promisiune până se face mai frumos afară, încă nu a scăpat :)).