Hello!

Este probabil a doua postare de acest gen, și asta pentru că în general nu-mi place să vorbesc despre produsele care nu-mi plac. Totuși m-am gândit ca poate o gasești utilă și spre deosebire de mine, nu vei face greșeala de a cumpăra produsele de mai jos :D.

Soo… 5 dezamăgiri cosmetice, 5 produse pe care nu le recomand sub nici o formă.

Reviews: 5 dezamăgiri cosmetice

Șampon OZ Botanics – L-am cumparat din Hello Free Z One Discount și am tot încercat să-l folosesc, dar mă aducea la disperare la fiecare utilizare. Poate am mai menționat pe blog, dar mie îmi place ca un șampon să facă spumă. Well, asta nu se întâmplă cu acesta. Pe lângă asta, mi se pare că nici nu curață calumea și are un miros și o consistență cam ciudată. Am renunțat o perioadă de tot la el, după care am încercat să-l folosesc măcar să curaț pensulele. Nu îl recomand nici măcar pentru atât. Nu cred că am încercat vreodată vreun șampon mai prost decât acesta.

Dizolvant pentru lacul de unghii Senza – Rămăsesem fără cel obișnuit de la Cien și pentru că aveam neaparat nevoie de unul, l-am luat pe acesta din Kaufland. Are un miros un pic mai deosebit dar nu își face absolut deloc treaba. Mi-ar trebui câte o dischetă demachiantă îmbibată bine de tot pentru fiecare unghie. Abia se descurcă la ojele normale, nici nu mai are rost să mă plâng cât de greu merge la lacurile de unghii cu sclipici.

Spray de corp Avon Skin So Soft – Ar trebui să fie un spray de corp, hidratant, cu ulei, etc. Un lucru pe care nu îl suport la produsele care trebuie să fie hidratante este să conțină alcool. Șiii acesta este unul din ele. Alcoolul este chiar primul pe lista de ingrediente și reușeste să-mi usuce pielea mai rău decât dacă nu mă dau cu nimic. Am mai încercat să-l folosesc și aseară (cică trebuie folosit un produs cu alcool imediat după epilare, încă nu m-am hotărât dacă e ok sau nu, dar tind să cred că nu). Mi-a uscat atât de rău pielea că n-am suportat-o și m-am dat și cu un unt de corp.

Eyeliner essence easy 2 use – Este un eyeliner ok, vârf clasic, destul de pigmentat. Daaar, s-a uscat! Mult prea repede ca să-l testez calumea… Am apucat să-l folosesc de vreo 2 ori și a 3-a oară deja dădea semne că își dă ultima suflare. Nu l-aș recumpăra.

Pensula pentru pudra elf Essential – Părea destul de moale la atingere, dar este super înțepătoare pe ten. Nu o suport cu nici un chip. De asemenea, mi se pare că nu se poate aplica mai nimic cu ea din cauza formei. Are perii destul de rari și pensula în sine e mititică. Am mai încercat să o folosesc la aplicarea iluminatorului, dar de fiecare dată mă strâmb în fața oglinzii când o folosesc :)).Nu aș recomanda-o pentru nimic în lume.

Nu sunt multe, dar cu siguranță nu vor fi ultimele :D.

Tu ai încercat vreunul din produsele de mai sus?

Sunt curioasă ce dezamăgiri ai și tu, îmi poți scrie în comentarii sau pe mail.

Kisses & Be happy!

Timi

  • Crisuletzia

    Da, aceeasi problema o aveam si eu cu SSS. Mai ales dupa epilat, topaiam ca o capra din cauza usturimii. :p Never again!

  • Pisicuta pis pis pis

    eu urasc rimelul ala lichid, wtf is that? nu poti nici sa clipesti 5 minute ca te faci raton la ochi