Hello!

A mai trecut o lună, nu-mi vine să cred că este deja martie :D. Abia așteptam să se încălzească să încep să mă plimb prin parc și să renunț la paltonul de iarnă. Am încercat să renunț la el cât am fost plecată și drept răsplată m-am ales cu o răceala. N-am răcit toată iarna ca să mă prindă din urmă în martie. Yeey!

Zic totuși să începem luna cu bine și cât de cât în forță cu favoritele lunii februarie :D. Sunt câteva produse noi pe care le veți vedea probabil și în postarea de shopping care va urma cât de curând :D.

Favoritele lunii Februarie

– Kit sprâncene Brow This Way Rimmel London – Cum am fost mereu pe fugă luna trecută, kit-ul acesta și-a făcut treaba exemplar. Are tot ce-i trebuie (fard, ceară și 2 pensule) și este perfect pentru călătorii. Va urma un review despre el cât de curând :D.

– Balsam de buze Neutrogena – Cred că a reușit să detroneze celelalte strugurele încercate până acum. Mi-a fost recomandat de o prietenă și am convins-o și pe mama să și-l cumpere. Hidratează, cicatrizează (da, am prostul obicei să-mi rup buzele) și are un miros subtil și plăcut.

– Mascara L’Oreal False Lash Wings – Forma pensulei e mai ciudățică, dar este super utilă atât pentru genele de sus cât și pentru cele de jos. În plus, deși este foarte rezistent și nu pleacă nicăieri pe parcursul zilei, se demachiază foarte ușor.

– Unt de corp cu miere The Body Shop – Hidratează foarte bine, dar cel mai mult m-a cucerit mirosul. Este unul dintre cele mai hidratante și plăcute produse pe care le-am folosit. Chiar dacă e în jur de 60 lei varianta full size, mi-am promis că o să mi-o iau. Este și foarte spornic, odată atins se topește în palme, este foarte ușor de întins și lasă în urmă un miros dulceag de miere.

– Beauty Blender Real Techniques – Dacă credeam că reușesc să aplic destul de bine fondul de ten cu o pensulă, cu burețelul mi se pare că se aplică superb. Nu aș mai renunța la el pentru nimic în lume. Singurul lucru care mă deranjează este că nu se spală calumea. Deși nu se vede, în poză era proaspăt spălat. Dacă aveți vreo soluție la problema asta, let me know :D, poate n-am descoperit eu produsul minune care să-l facă ca la început (dacă există așa ceva).

În afară de acestea, mai am câteva favorite random :D.

O melodie care am tot ascultat-o luna aceasta.

Șiii excursia de la Milano de la finalul lunii, pe care am tot așteptat-o ceva timp. A fost foarte drăguț, m-am plimbat o grămadă și am început să postez poze de acolo pe Instagram :D.

Vă urez o primăvară frumoasă plină de flori și soare :).

Vă aștept cu drag orice feedback și gânduri în căsuța de comentarii!

Kisses & Be happy!

Timi