Hello!

Îți arătam aici că mi-am luat luminițe drăguțe :D. Am văzut genul ăsta de beculețe la târgul de Crăciun de la Bruxelles și mi-au plăcut super mult, dar m-am gândit că poate nu o sa am loc în bagaj și pentru ele. Numai bine că le-am văzut pe Vivre acum vreo lună și le-am luat atunci :D. Aveau mai multe teme de culori, dar m-au atras astea pe nuanțe de albastru și crem :D. Le-am asamblat zilele trecute și am zis să profit de ele să fac câteva poze pentru blog :D.

S-au adunat destul de multe produse noi, cât pentru o nouă postare de shopping :D. Câteva din ele e posibil să le mai fi văzut deja prin diferite postări.

New last months (25)

Din Milano am venit cu bunătățile de mai jos. Am prins și o oferta, 5 produse Kiko Milano la 10€.

Oje Kiko Milano, nuanțele 533 Pearly Golden Green și 319 Light Dove – Le-am și încercat deja, sunt destul de rezistente și sunt super drăguțe ca și culori. Când am ales-o pe cea verde, mă gândeam că poate va fi drăguță de Crăciun (nu mă dădea pe spate finish-ul așa sclipicios) șiii nu mă așteptam să zic asta, dar a devenit rapid e preferata mea :D.

Super Colour Mascara Kiko Milano, 06 Lawn Green – Este prima mascara colorată pe care o încerc și e destul de drăguț de încercat mai ales primăvara. Dă un aer mai fresh și amuzant machiajului. Mi-am zis că umblu cu iarba la ochi, parcă așa arătam :)).

Două rujuri Smooth Temptation Lipstick, Kiko Milano, nuanțele 01 Nude și 06 Rosewood  – Sunt superbe rujurile și regret că nu mi-am luat mai multe. Pentru că au și vârful puțin mai subțirel se aplică mult mai ușor decât rujurile normale și presimt că unul din ele se va regăsi printre favoritele lunii martie :D.

Lip liner Automatic Precision, Kiko Milano, nuanța 512 Black Violet  – Este un creion retractabil mat într-o nuanță destul de puternică de mov.

New last months (25)

Paletă Sleek Sunset – Am devenit puțin dependentă de paletele de la Sleek și voiam de ceva timp încă una. Nu știam care anume, dar când am fost în Kendra la testat asta mi-a alunecat în coș :D.

Paletă The Blushed Nudes Maybelline – V-am povestit deja despre ea, este super drăguță și e bună de folosit la machiajele de zi cu zi.

New last months (25)

Fond de ten L’Oreal Accord Parfait – Dap, încă un fond de ten. De parcă nu-mi ajungea obsesia cu fardurile, acum am început și cu fondurile de ten. Totuși, nu regret investiția, mai ales că l-am prins la super ofertă și își merită bănuții.

Mascara L’Oreal False Lash Wings – L-am inclus deja în favoritele lunii. L-am primit cadou de la coleguța de cameră :D.

Kit sprâncene Brow This Way Rimmel London – La fel, a fost inclus în favorite și pentru motive bune :D. Este pe listuța de review-uri în așteptare :D.

Gel Eyeliner Eyestudio Lasting Drama, Maybelline New York – Mă săturasem de toate eyelinerele tip cariocă și voiam să văd cât de greu se poate aplica unul la borcănaș. Am făcut una dintre cele mai bune decizii, mi se pare că se aplică super ușor, mult mai ușor decât cele tip cariocă și este și foarte intens. De când am pus lăbuța pe el am început să port eyeliner mult mai des.

New last months (25)

Loțiune 2% BHA Skin Perfecting, Paula’s Choice – O aveam în wishlist de pe puțin jumătate de an și am zis că nu mai pot fără ea :)). Tenul meu are momente și momente. Sunt zile când arată foarte bine și sunt zile când simt că am nevoie de prea mult fond de ten.

Ojă Maybelline Colorama – Încă o ojă, de data aceasta una mov. Mi-am dat seama că nu prea am oje în culori de genul ăsta în colecție. Nu mai știu exact numele nuanței pentru că atunci când am desigilat-o s-a luat cu tot cu partea unde scria numărul și denumirea.

Balsam de buze Neutrogena – Încă un favorit. Este puțin mai scumpuț decât cel de la Himalaya de exemplu, dar merită încercat.

Mono eyeshadow Melkior, nuanța Diaphane – Încet, încet umplu paletuța magnetică de la Melkior și deși mi-am tot propus să adaug ceva culori mai tari, tot înspre cele neutre trag. Nu-i nimic, mai am puțin loc :D.

New last months (25)

Astea au fost noutățile din lunile trecute. N-au mai fost atât de multe, ca data trecută :D.

Te-am făcut curioasă în legătură cu vreun produs? Ai încercat vreunul din ele?

Te aștept cu drag în secțiunea de comentarii pentru orice nelămuriri, întrebări sau feedback.

Kisses & Be happy!

Timi