Hello!

Mini seria review-urilor continuă :D. Am foarte multe în plan și încet-încet le aduc la zi :). Astăzi este rândul produsului de mai jos :). Oare cine nu a auzit de celebrele Baby Lips? Eu le-am văzut prima dată prin colecțiile de makeup de pe youtube ale fetelor din afară. Aveau toată colecția de strugurele și erau înnebunite după ele. Nu puteam să înțeleg toată agitația din jurul lor. Bineînțeles că atunci când au apărut și la noi trebuia să le testez și eu. Norocul a făcut că atunci când s-au lansat au fost niște concursuri unde am participat și am câștigat unul, predecesorul celui din stânga, Baby Lips Cherry Me. Un an jumate mai târziu, s-au făcut două și m-am gândit că este în sfârșit timpul să îți povestesc despre ele, în caz că erai curioasă.

Review Baby Lips

Balsam de buze Maybelline Baby Lips (cantitate 4g, preț ~10 lei)

În primul rând ambalaju este foarte cute și girly, cu siguranță îți atrag privirile. De asemenea, Este și de calitate, nu se sparge foarte ușor iar scrisul de pe ambalaj rămâne acolo pe veci. Totodată cred că toată lumea a auzit ce miros delicios au. De la mirosuri fructate de cireșe, struguri, pepene până la mentă. Cred că este imposibil să nu găsești vreunul care să nu-ți placă cum miroase.

Review Baby Lips

Totuși pentru mine un balsam de buze trebuie să hidrateze buzele în primul rând, să nu mi le usuce (dooh Timi) și dacă se poate cât de cât să cicatrizeze (da, am prostul obicei să-mi mai rup buzele). Din păcate Baby Lips nu mi se pare că se încadrează prea bine. Nu mi se pare nici că le usucă, dar nici nu face față să le hidrateze.

Mi s-a mai întâmplat să-mi uit balsamul de buze normal și să am la muncă cu mine doar strugurelele astea. Pe la finalul zilei îmi simțeam buzele atât de nașpa încât abia așteptam să ajung acasă să abuzez de strugurelul normal. Totuși, alternat cu un balsam de buze hidratant, e ok. Mie îmi place să le mai folosesc pe parcursul zilei când mai rămân fără ruj și decât să-l reaplic folosesc Baby Lips saaau chiar în zilele în care n-am chef de ruj, îl folosesc aproape singurel.

Review Baby Lips

Sunt puțin pigmentate și dau o culoare plăcută buzelor și dacă îl reaplic de câteva ori mi se pare că pătează puțin buzele.

Nu în ultimul rând, la capitolul ingrediente stă binișor, nu mai rău decât un balsam de buze average. Are majoritatea ingredientelor sunt cotate cu good, vreo 3 cu best, bineînțeles câ sunt și câteva average și poor, mai ales cele de pe la finalul listei.

Review Baby Lips

În concluzie, este un produs cât de cât ok, dar nu înțeleg de ce e așa mare agitația în jurul lui. Dacă vrei un produs hidratant, ăsta clar nu se încadrează.

Totuși folosite împreună cu alte produse, mie îmi plac și le folosesc. În special pentru miros și pentru culoarea pe care o lasă pe buze.

Sper că ți-am făcut o idee în legătură cu acest produs și îți aștept cu drag opiniile și gândurile în căsuța de comentarii.

Tu ai încercat Baby Lips? Ce impresie ți-a lăsat?

Kisses & Be happy!

Timi

 • plioti nicoletta manuela

  sunt adorabile, le folosesc de zi cu zi in loc de ruj!

  • Și eu la fel mai fac :D. Dau o culoare plăcută buzelor și machiajul e mult mai natural :).

   Kisses!

 • Dana Maria

  Le-am incercat pe amandoua. Cel cu cirese a fost primul si mi-a placut enooooorm de mult. La fel si cel mov, pe care il folosesc cu spor acum. Am mai avut si varianta roz roz din primele aparute si cel cu ambalajul albastru, iar el era incolor. Dar ele nu m-au dat pe spate.
  Pentru mine totusi cele mai bune balsamuri sunt cele de la Nivea. Dar pe-astea le folosesc pe post de ruj-gloss, deci nici nu astept prea multa hidratare.

  • Și preferatul meu este tot cel cu cireșe :D. Sunt curioasă să-l încerc totuși și pe cel roz :D. Parcă avea miros de buble gum? nu mai sunt sigură.

   În materie de hidratare momentan m-am îndrăgostit de cel de la Neutrogena :D. Mi-a plăcut și lip butter-ul de la Nivea și balsamul de la Himalaya :D. Totuși curioasă cum sunt, vreau să încerc tot timpul chestii noi 😀

   Kisses!

   • Dana Maria

    Cel roz din “colectia” clasica sa stii ca e un roz foarte pitzi, eu nu prea am putut sa ies ziua cu el pentru ca e foarte deschis, pigmentat si tipator. :)) Si mirosul nu e fabulos. Puuup!

    • Am înțeles, mersi de feedback :). Mă gândeam că poate e un rozaliu subtil că nici astea două pe care le am nu sunt prea stridente culorile. Ala mov cel puțin, speram să fie mai țipător, dar nu a fost să fie :)).
     Mersi frumos again! 🙂

     • Dana Maria

      cu drag!

 • Pingback: Friday's Suggestion - Cum să împachetezi eficient pentru un weekend - Thoughts from a Butterfly()

 • Pingback: Favoritele lunii Aprilie – Top 5 - Thoughts from a Butterfly()