Hello!

Pentru astăzi propun să vorbim despre un produs despre care nu prea am auzit nimic prin blogosferă :D. Sincer nici eu nu prea i-am dat mare importanță, probabil că nici nu l-aș fi încercat dacă nu vedeam cât de încântată e mătușa mea de sprâncenele verișoarei mele :)). A trebuit să aflu și eu ce produs folosește și așa am ajuns să-l adaug în wishlist până n-am mai rezistat. Este vorba despre kit-ul de sprâncene de la Rimmel London.

Kit sprâncene Brow This Way Rimmel London (preț 13-19 lei)

Vine într-un ambalaj micuț și relativ simplu, fără oglindă și cu capacul transparent a.î. culorile se pot vedea mai ușor. Ambalajul este destul de rezistent și face față cu brio la căzături. De asemenea, încă mă surprinde că se mai vede scrisul pe ambalaj având în vedere că și-a petrecut până acum existența  înghesuit în portfard lângă alte produse.

Atât pudra cât și ceara sunt destul de pigmentate (mai ales aplicate împreună), dar suficient de subtile cât să aranjeze și să umple sprâncenele într-un mod cât mai natural. Sunt totuși ceva mai puternice decât cele din kit-ul de la Avon.

Ca și rezistență, nu pleacă nicăieri pe parcursul zilei, dar se demachiază ușor.

Vine împreună cu 2 pensulițe și este foarte travel friendly. Mic, compact și cu tot ce-i trebuie în el. Oglindă i-ar mai trebui, dar aia oricum nu-mi lipsește niciodată din geantă :)). Eu cel puțin, când nu sunt la cămin, profit din plin de pensulițele cu care vine și asta cred că este cel mai mare avantaj al kit-ului :D.

Cam așa arată aplicate cu pensula. În ordine de la stânga la dreapta, sunt: ceara, fardul și ceara + fard.

În concluzie, eu îl recomand cu drag! Știu că sunt persoane care dacă ar fi să păstreze doar un produs de makeup ar alege mascara. Eu sunt genul care prefer să renunț la mascara, dar să am sprâncenele aranjate. Nu pentru că ar arăta atât de rău nefăcute, dar îmi plac mai mult așa iar kit-ul de la Rimmel London mi se pare un produs foarte bun și accesibil pentru asta, care probabil că nu-mi va mai lipsi vreodată din portfard. L-ați și văzut deja și în favoritele lunii februarie.

Sper că te-am făcut curioasă să-l testezi și îți aștept cu drag feedback-ul în căsuța de comentarii!

Kisses & Be happy!

Timi