Hello!

Azi m-am gândit să-ți povestesc un pic despre un tool pe care îl folosesc și mi se pare foarte util în materie de organizare, făcut listuțe, todo-uri și multe altele, în principiu de cum să fii mai organizat. Dacă eși la fel ca mine, puțin cam dezordonată (oh well, puțin mai mult :)) ), dar cu dorința de a face totul cât mai bine și cu o mică obsesie de făcut listuțe pentru aproape orice, atunci acest tool te poate ajuta :D.

Cum să fii mai organizat

Trello

Așa cum am scris mai sus, în mare este o aplicație pentru făcut liste. Mai în detaliu, ai foarte multe opțiuni, se poate cutomiza cât de cât (există și o variantă plătită cu mai multe opțiuni), se pot atașa imagini, link-uri, se poate share-ui, se pot adauga label-uri colorate și multe alte opțiuni.

Cel mai mare avantaj care m-a făcut să renunț la ce foloseam înainte să-l descopăr a fost că există atât versiune pentru desktop cât și aplicație pentru android/iphone. În felul ăsta am listele sincronizate în ambele părți. Mi s-a întâmplat de multe ori să-mi notez ceva, un reminder, un checklist, etc. pe laptop sau doar pe telefon și după să am nevoie de ele în cealaltă parte.

cats3

Cam așa arată un board la mine, în acest caz cel pentru seriale (de văzut, vizionate și terminate sau cele în progres).

Mai am unul în care mi-am ținut evidența tuturor modificărilor pentru tema de WordPress, de exemplu (todo-uri, tutoriale, link-uri utile, bloguri de inspirație, etc) sau altul unde îmi țin evidența postărilor și idei.

Poate tu ești genul care preferi totuși o agendă clasică sau un carnețel drăguț. La mine nu au ținut astea deși am încercat. Pentru că de obicei le uitam acasă sau aveam geanta prea mică pentru ele sau nu aveam un pix la îndemână și lista poate continua. Așa, cu Trello am tot timpul lista actualizată și la purtător :D. Deschid aplicația și îmi notez ce am nevoie. Sau am telefonul rătăcit pe undeva, dar îmi e prea lene să-l caut, îmi notez ce am nevoie pe laptop.

Sper că ai găsit cât de cât utilă postarea și dă-mi de știre dacă dacă încerci aplicația și cum ți se pare :D. Nu doar eu o găsesc foarte utilă, se folosește chiar și la mine la birou unde au board-uri mult mai complexe decât ale mele :D.

 

Kisses & Be happy!

Timi