Hello!

Am avut săptămâna trecută câteva zile de chin. Am ajuns în Kendra de unde mi-am luat bunătățile de mai jos, dar câteva zile a trebuit să le admir de la depărtare pentru că m-am ambiționat să le fac întâi poze și abia apoi să-mi bag eu gheruțele prin ele. Stând prin 2 locuri, în unul aveam cosmeticalele, în celălalt stătea frumușel aparatul foto. Când într-un final am ajuns și pe la cămin, când să iau aparatul foto, fericită că voi face pozele, surpriză?… uitasem produsele… Într-un final am ajuns cu toate lucrurile în același loc și am reușit :D.

Soo.. în caz că nu știai deja, în Kendra au apărut produsele Wet n Wild :). Un stand întreg cu o grămadă de tentații. Fiind final de lună totuși, am încercat să mă abțin și am plecat doar cu cele 3 produse de mai jos.

Wet n Wild Goodies

Creion buze Berry Red Wet n Wild (cantitate 1.4g, preț 10 lei)

Creionul este destul de măricel, aș zice că are cantitatea dublă față de creioanele de la Rimmel London sau Essence. Aveau o gamă variată de culori, eu l-am ales pe acesta pentru că singurul meu creion roșu își cam dă ultima suflare.

Nu are cel mai moale vârf, dar se poate lucra foarte ușor cu el și nu zgârie. Pentru prețul pe care-l are mi se pare super decent.

Ruj MegaLast Rose-Bud Wet n Wild (cantitate 3.3g, preț 14 lei)

Again, au o gamă foarte mare de culori, este imposibil să nu găsești o nuanță care să-ți placă. Majoritatea culorilor sunt mate, dar au și câteva sclipicioase, sidefate (de acelea nu prea m-am atins).

Ambalajul are un mare minus, pentru mine cel puțin. Pentru că rujul nu intră de tot, aproape de fiecare dacă când pun capacul risc să îl murdăresc de ruj dacă nu sunt atentă (și de obicei nu prea sunt :D).

Rujul de aplică super opac pe buze și l-aș descrie ca fiind destul de dens și cremos. Mi-am promis că voi mai reveni și voi mai încerca și alte culori, în ciuda ambalajului.

Farduri Trio I’m Getting Sunburned Wet n Wild (cantitate 3.5g, preț 19 lei)

Fardurile sunt destul de pigmentate, aș zice de o calitate medie (făcând comparație cu ce am încercat până acum). Tot la acest capitol am văzut doar trio-urile și câteva farduri mono. Poate pe viitor vor mai aduce și altele.

Ingrediente și alte detalii și descrieri, puteți găsi pe site-ul oficial: ruj, creion, farduri.

Wet n Wild Goodies

Wet n Wild Goodies

Wet n Wild Goodies

Per total sunt super mulțumită de produse și cu siguranță îmi vor mai ateriza în colecție și alte produse de la ei. Sunt foarte accesibile ca preț iar calitatea este cam asemenea produselor Essence, Rimmel London, Maybelline, etc.

Tu ai încercat vreun produs de la Wet n Wild? Saau ce te tentează să încerci?

Kisses & Be happy!
Timi