Hello!

Dacă mi-ai urmărit blogul în ultima vreme sunt sigură că ai observat că n-am mai făcut nici o postare de shopping.  Asta s-a întâmplat deoarece cumpărăturile din ultimele luni au constat mai mult din câteva hainuțe șiii, de o săptămână și ceva, o bicicletă :D. Deși probabil că ai văzut cam 80% din ce produsele de mai jos, nu le-am inclus într-o postare separată de shopping. Sooo… fără alte introduceri, let’s do this :D.

New last months (26)

Parfum Zara Apple juice – A fost oarecum cadoul meu de Paște. Adică l-am văzut în magazin, mi-a plăcut, am vrut să-l cumpăr, mama a a încercat să mă convingă să nu-l iau, iar când am ajuns la casă, a zis că mi-l plătește ea că oricum nu mi-a luat nimic de Paște :)). A fost în jur de 50 lei și miroase fresh, fructat, iar numele se potrivește perfect mirosului, nu știu cum să-l descriu altfel. Totuși am observat că din păcate pe pielea mea nu rezistă foarte mult mirosul.

New last months (26) 2

Cosmetice Wet N Wild – Le-am  lăudat deja într-o postare anterioară. Sper să mai ajung curând prin Kendra să mai încerc și alte rujuri măcar :D.

Balsam de buze Nivea Fruity Shine Cherry – Luat nu de mine, ci de domnul T. Când și l-a luat nu și-a dat seama că e și colorat și a renunțat la el. Așa a ajuns în mânuțele mele.

Farduri mono Melkior, nuanțele Mat Spring Green și Iris – Am prins oferta cu 1+1 gratis și am profitat de ea să-mi întregesc paleta magnetică. Am tot zis că atunci când o voi umple voi profita de ocazie să vi le prezint mai amănunțit. Urmează cât de curând, I promise!

New last months (26) 3

Atât uleiul cât și crema sunt deja postate pe Instagram împreună cu alte chestii drăguțe cumpărate :D.

Ulei de cocos Solaris – De mult timp voiam să îmi iau un ulei de cocos și când am fost în Bebe Tei am dat din întâmplare peste el. Avea un preț destul de bun și mi-am zis că merită să-l încerc.

Cremă Bioderma Photoderm AKN Mat SPF 30 – Luată tot din Bebe Tei, v-am povestit deja despre ea, a fost inclusă și în favoritele lunii :D.

New last months (26) 4

Cam cu astea mă mai laud și eu :)). Șii în timp ce scriu asta îmi dau seama că mai aveam câteva chestiuțe de pozat, daar așa e când am lucrurile împrăștiate prin 2 locuri. Nu contează, o să le prezint data viitoare și poate așa nu o să mai treacă atât de mult timp de la ultima postare.

Te-am făcut curioasă în legătură cu vreun produs?

Te-ar interesa să citești un review la ceva anume?

Kisses & Be happy!

Timi