Hello!

N-am mai făcut de foarte mult timp un wishlist și cu atât mai puțin unul fără cosmetice. Nu că n-aș avea și dinalea, cu zecile, dar m-am gândit să mai schimbăm peisajul puțin :)). Vreau să-ți împărtășesc mâncărimile mele cele mai mari ale momentului :D. Nu-s multe, probabil că nu-s toate, dar astea îmi tot stau pe creieri de ceva timp. Dacă or mai fi și altele, cu siguranță le voi pune aici, unde le și țin evidența :)). Soo, let’s begin :).

Non-beauty Wishlist

1. Tarte/lumânări Yankee Candle

De cât timp tot zic că vreau și eu să le încerc și n-am apucat… Am făcut în schimb 2 cadouri deja cu tarte și suport. De fiecare dată când le găsesc într-un magazin le miros, le dau târcoale și îmi spun în gând că rămân pe data viitoare :)). Am câteva lumânări din Ikea, miros bine și acelea, dar cred ca e o diferentă între acelea și cele de la Yankee Candle, și asta nu doar de preț :D.

Non-beauty Wishlist 1

2. Teniși Converse

La fel ca și cu lumânările, sunt iubitoare de teniși, am tot avut, dar nu dinăștia originali. Am văzut zeci de modele drăguțe și sper ca la un moment dat (a se citi, cât de curând) să pun gheruța pe o pereche :D. Sunt scumpuți și de asta am tot ezitat, dar totuși din ce am văzut sunt mai calitativi. Știu că o prietenă are conversi din liceu, îi are de mai mult de 3-4 ani și încă se mențin. Nu mai arată la fel de frumos ca atunci când i-a luat, dar rezistă :)).

Non-beauty Wishlist 2

3. Role

Primul lucru pe care am învățat când eram mică a fost să merg cu rolele. Au rămas mereu preferatele mele și chiar dacă am trecut la altceva, nu le-am uitat :D. Mi-e dor să merg pe role, mi se par super utile pentru că le-aș duce în ghiozdan, m-aș schimba când aș avea nevoie și n-aș sta cu grija că le las undeva și că poate rămân fără ele (cum mi se întâmplă momentan cu bicicleta).

Non-beauty Wishlist 3

4. Tatuaje

Tatuaje, tatuaje, tatuaje <3. Mai trebuie să mai spun ceva? Sunt înnebunită după motivele geometrice, după simetrii, după flori, bufnițe și fluturași (did you see that coming? :)) ) și mi se pare fascinant cum acestea se pot realiza pe piele, care nu este chiar cea mai ușoară “pânză” de lucrat pentru artiști. Mi-aș mai dori încă vreo 3 tatuaje, și mi-am propus ca până la sfârșitul anului măcar unul să-l am făcut. Știu că am trecut de la stadiul de dorință de moment când îmi tot stă gândul la ele de mai mult de jumătate de an.

Non-beauty Wishlist 3

Cam în asta consta wishlist-ul meu momentan. Pe tine ce te tentează în perioada asta? 🙂

Îți aștept cu drag comentariile!

Kisses & Be happy!

Timi

  • Sa stii ca eu am avut si tarte si lumanari (bine din-alea micute nu la borcan) si nu prea m-au impresioant , nu se rapandea mirosul in toata camera , poate doar daca alegi o aroma mai puternica , nu stiam ca ai vreun tatuaj , super , pupici :*

    • Am zis că vreau să încerc și tarte și lumânări la borcan :D. Acu, nici alea din ikea n-aș zice că au un miros prea puternic așa că n-am așteptări atât de mari :)).

      Am un singur tatuaj, mi-am zis că să încep cu ceva micuț să văd cum rezist la durere și dacă nu o să-mi schimb părerea despre el în timp :D.

      Kisses!