Hello!

Am cumpărat, am testat, am purtat, acum a venit timpul să vin cu câteva impresii :D. Nu sunt genul care să poarte aproape în fiecare zi rujuri roșii/vișinii (deși mi-ar plăcea) așa că am nevoie de o gamă ma variată de rujuri de zi, majoritatea nude :D. Pe fiecare le-am purtat într-o zi a săptămânii, de luni până vineri și pentru că m-am mobilizat puțintel mai greu, și în alte zile după aceasta :)). Totuși ideea rămâne. 5 rujuri nude în 5 zile :D.
5-rujuri-nude-intr-o-saptamana-3

NYX Butter Gloss, nuanța Apple Strudel

Nu este foarte vizibil pe buze, dar dă o culoare plăcută și subtilă. L-am purtat de obicei singurel și este probabil singurul care face față în zilele când am buzele rupte și nimic nu s-ar așeza calumea în afară de un strugurel. Nu usucă buzele absolut deloc, mi se pare că le și ține hidratate pe parcursul purtării și se duce de pe buze uniform și fără să lase pete. Este puțin lipicios (fiind un gloss) și aș zice că rămâne pe buze cam 2-3 ore fără mâncat, băut și pupici :D.

Ruj Smooth Temptation Kiko Milano, nuanța 01 Nude

Este un nude frumos, dar pe un ten mai închis poate da un aspect puțin șters. Are o textură destul de uscată și dacă nu am buzele exfoliate și hidratate dinainte poate avea un aspect cam urâțel. Totuși, tapotat puțin cu degetul, păstrează culoarea și îl face mai uniform.

Ruj Maybelline Color Sensational, nuanța 740 Coffee Craze

Și acesta aș putea spune că este la fel de cremos și hidratant ca cel de la NYX, doar că este sub formă solidă. După ce l-am luat mi s-a părut că aplicat pe buzele mele este prea maroniu, dar totuși, i-am mai dat o șansă de curând și îmi place :D. Se aplică foarte frumos pe buze și se duce uniform.

Sleek Matte Me, nuanța Birthday Suit

Culoarea este foarte frumoasă și neutră a.î. cred că se potrivește la destul de multă lume :D. Deși aplicatorul cam lasă de dorit, se poate întinde uniform și cu degetul și rezistă bine pe parcursul mai multor ore. O singură mențiune aș avea, nu ește un ruj de aplicat în straturi! Se duce mult mai repede și parcă se și crapă. Nu dă un aspect prea frumos.
P.S. Am fost în Kendra și am testat câteva din rujurile noi și acelea au aplicatorul schimbat. Este cel clasic și mult mai bun față de cel anterior.

Ruj  Megalast Wet n Wild, nuanța Rose-bud

Este probabil cel mai puțin nude dintre toate, de asta l-am și păstrat pentru final. In ciuda swatch-urilor, culoarea nu e țipătoare, este un roz, puțin piersiciu, foarte frumos de purtat pe timpul zilei. Are o textură densă și se păstrează pe buze destul de bine. Totuși atunci când se duce, mai ales după mâncat, nu se duce uniform, parcă rămân în urmă fărămițe(?). Dacă era un ruj într-o culoare aprinsă, nu arăta bine deloc, dar pentru că se mai duce și din culoare și nu e nici foarte țipător, arată okish.

5-rujuri-nude-intr-o-saptamana-2

5-rujuri-nude-intr-o-saptamana-1

5-rujuri-nude-intr-o-saptamana-4

5-rujuri-nude-intr-o-saptamana-5

Swatch-uri de la stânga la dreapta: NYX, Kiko, Maybelline, Sleek și Wet n Wild

Cam asta a fost postarea pe ziua de azi, poate reușesc să fac curând și una cu 5 rujuri în culori puternice (și acum îmi număr în minte câte rujuri de genul ăsta am de fapt :)) ).
Tu ce rujuri nude preferate ai? Ceva recomandări?
Ai încercat vreunul din rujurile de mai sus? Sau te tentează să încerci ceva anume?

Kisses & Be happy!
Timi