Hello!

Finally am revenit :). Pe lângă problemele tehnice cu blogul am început să am o perioadă destul de aglomerată, aș zice că pauza forțată a fost oarecum binevenită. Totuși dacă tot a trecut luna, m-am gândit să revin cu favoritele lunii (iunie și iulie).

Favoritele lunii Iunie + Iulie

Deodorant Gerovital H3 Sensitive – Este un favorit vechi și încă n-am renunțat la el. Am tot zis că atunci când o să am nevoie de altul, să mă orientez spre altceva, B.U. sau Bourjois, dar din diferite motive n-am reușit. Totuși își face treaba exemplar, chiar și pe timp de vară.

Creion ochi Gosh Velvet Touch, nuanța Metallic Brass – Este un creion destul de bunicel. L-am tot purtat în timpul zilei, aplicat sub linia apei, și pentru că este un maro, nu este atât de strident. Se laudă că ar fi waterproof, ce-i drept nu m-am trezit cu ochi de panda până acum :)).

Apă de parfum Elizabeth Arden Green Tea – Altă favorită veche, mai ales vara. Are un miros fresh perfect pentru vremea călduroasă,  deloc înțepător. În special ăsta, dar și cel de la Zara sunt singurele pe care le-am tot purtat în ultimele luni.

Gel de duș spumă Balea Fresh & Fruity – Am început să fac o pasiune pentru gelurile de duș spumă și după câteva încercate, ăsta și-a făcut loc printre favorite. Am o problemă la gelurile astea de duș că unele au un miros oarecum artificial (povestim mai multe într-o postare viitoare :P), dar cu acesta n-am avut probleme. Miroase a grapefruit și face o grămadă de spumă puțin colorată cu o tentă de roz.

Blush cremă NYX, nuanța Tea Rose – Un produs care s-a tot regăsit printre favoritele mele. Surprinzător, îmi place și vara când evit să port tot felul de pudre de față (fie că e pudră normală, fie ca sunt blush-uri, bronzere, etc). Nu este greu pe ten și culoarea este preferata mea.

Favoritele lunii Iunie + Iulie

În materie de favorite random, melodiile de mai jos le-am tot ascultat pe repeat de cand le-am descoperit :D.

Șiiii last, but not least, nu chiar favorit de 2 luni, nici chiar de o lună, dar trebuia să menționez Hearthstone-ul <3. Am tot văzut prieteni jucând și m-a încurajat Mr. T să-mi fac cont (cu link trimis de el bineînțeles, ca să primească reward de pe urma mea) și mi-am zis hai, fie. Am avut câteva zile în care eram atât de dependentă că ajunsesem să-l visez :)). Acum m-am mai liniștit puțin, dar doar puțin (cât să am un somn liniștit :D). favoritele-lunii-iunie-iulie-3

Cam astea au fost în ultimele 2 luni, știu că am tot avut perioade și perioade cu blogul încă zic că sper să-mi revin, dar momentan nu pot să garantez nimic. Am totuși următoarele 2-3 postări în pregătire și mai vedem până atunci.
Sper să ai o săptămână minunată!

Kisses & Be happy!
Timi