Hello!

Au trecut aproape 3 luni de la ultima postare de shopping și suprinzător nu am prea multe să vă arăt :D. Parcă am fost în post :)). Au mai fost și reduceri… Imagine the struggle! Nu m-am liniștit de tot, dar am încercat totuși să mă rezum la strictul necesar. Cele foarte necesare, le vedeți mai jos :D.

New last months (27) 1

Am dat împreună cu Cristina o comandă pe iHerb și eu mi-am ales produsele de mai jos:

Set 8 balsamuri de buze Sierra Bees – Știți deja că sunt cam dependentă de balsamurile de buze. Încercasem mai demult unul de la ei și țin minte că mi-a plăcut. Bine, să nu vă imaginați că le-am păstrat pe toate 8 :)). Nici în poză nu mai sunt toate, deja și-au găsit un loc pe la alte persoane dragi.

Set 4 pensule mini Madre Labs – Le luasem din secțiunea trials, au fost în jur de 1$ și în afară de faptul că sunt destul de mititele, sunt super moi și utile.

Set 2 bureței Real Techniques – Pentru că al meu cam dă ortul popii și varianta de pe iHerb este mult mai ieftină decât dacă le-aș fi luat de pe makeup shop, am profitat de ocazie să-mi fac rezerve :D.

nNew last months (27) 2

Bioderma Photoderm MAX SPF 50+ Aquafluide – O tot pândeam pentru că mi se terminase cealaltă. Am văzut-o prin farmacii la un preț destul de piperat și am zis că mai bine îmi încerc norocul în Bebe Tei. Am găsit-o la 38 lei (cât era și cealaltă terminată).

Apă termală Avene – Căldura din iad, foitul și nedormitul pe timpul nopții (tot din cauza căldurii), plus o mică ofertă tot în Bebe Tei, m-au făcut să le pun în coș și să plec cu ele acasă. Este super răcoritoare, seară când mă pun în pat, să folosesc 2-3 fâsuri pe picioare și brațe, it’s heaven!

nNew last months (27) 3

Șampon uscat Batiste Original – Se pare că-i perioada în care rămân fără chestii. Rămăsesem și fără șampon uscat, dar mi-a fost prea lene să merg până la Hello Free Z One Discount (deși am înțeles că au mai deschis un magazin, nu chiar fix sub nasu’ meu, dar close enough). Soo.. am dat o mică comandă pe elefant, dacă tot au oferte și transport gratuit.

Deodorant Burjois Paris – Oh well, nu rămăsesem fără deodorant, dar TREBUIA să-l încerc. Tot de juma de an îi zic iubitului Gerovital că poate ar trebui să luăm o pauză, dar nu am reușit să mă fac înțeleasă până de curând. Pot spune că e bunuț, își face treaba, dar nu știu cum l-am ales după miros ca nu-mi place deloc.

New last months (27) 4

Anticearcăn L’oreal Paris LUMI Magique, nuanța 1 Light – Tot din necesitate, de ochi de panda, de oboseală, de nedormit, de căldură, etc. Tot de pe elefant, nu prea aveam multe opțiuni oricum (ar trebui să-și diversifice brand-urile), dar era pe lista de încercat. A fost tot la reducere, am dat pe el 30 lei. Ambalajul mă atrage în mod deosebit, dacă aș avea un vanity desk sau măcar ceva asemănător, l-aș pune acolo în prim plan. It’s so shiny!

Fard ochi cremă stick Gosh Forever, nuanța 06 PLUM – Alt produs shiny <3. L-am cumpărat la recomandarea Hannelorei. Îmi place culoarea și se poate folosi atât ca bază cât și on it’s own, cam ca fardurile cremă de la Maybelline.

Creion ochi Gosh Velvet Touch, nuanța Metallic Brass – Pe asta micu’ l-am lăudat deja în favoritele lunii.

New last months (27) 5

Ar mai fi și alte câteva omise, dar unele deja vi le-am arătat în alte tipuri de postări, plus că am un talent deosebit să-mi las prin orice altă parte chestiile noi pe care ar trebui să le pozez.

Dacă v-am făcut curioase în legătură cu vreunul din produse, dați de știre! Cam asta a fost “prada” mea din ultima vreme, sunt curioasă care-i a voastră.

Voi ați încercat vreunul din produsele de mai sus?

Kisses & Be happy!

Timi