Hello!

Fiind în căutare unei ape micelare bune și ieftine, și pentru că cea de la Garnier se cam dăduse dispărută, m-am gândit să o încerc pe aceasta de la Elmiplant. Prețul prietenos, ambalajul girly și simpluț m-au făcut să o pun în coș și să o duc repejor acasă să o încerc. Am zis că dau lovitura și pe lângă asta, pot scrie și pe blog despre ea :D.

Review - Loțiune micelară Elmiplant

Loțiune micelară Elmiplant Skin Moisture (cantitate 200ml, preț ~15 lei)

Așa cum spuneam mai devreme, are un ambalaj girly, capac roz și sticluță transparentă. Capacul este bunicel, în sensul că nu mă trezesc să-mi curgă prin toate părțile (asta dacă este închis calumea, adică cu un “click” mai mare la final). De asemenea,  se descurcă binișor la îndepărtarea machiajului. La capitolul ăsta l-aș compara cu cel de la Garnier.

Are un miros destul de subtil și plăcut. Se presupune că este pentru tenul uscat si sensibil. Întradevăr nu mi-a provocat reacții sau ceva (de menționat totuși că nu am un ten sensibil), dar doamne ferește să insist mai mult la ochi și să ajungă unde nu trebuie. Nu pot să zic că am ochii sau pielea din jurul ochilor sensibilă, dar senzația care mi-o provoacă e groaznică. Ustură îngrozitor și timp de vreo 5 minute cât încerc să-mi revin, nici nu pot deschide ochii. Mi-am cam învățat lecția, când am de insistat mai mult la machiajul ochilor, prefer bifazicul de la Balea, care oricum își face treaba mult mai bine.

După o zi lungă cu prelungire pe la terase, cluburi, etc. îmi doresc doar să-mi dau jos machiajul și să mă pun la somn. Recunosc, nu mai am energie pentru spălat pe față și aplicat alte chestii. DAR, dacă folosesc loțiunea micelară de la Elmiplant, îmi este imposibil să mă duc la somn fără să mă spăl pe față măcar. Îmi lasă tenul lipicios și cu un gust oribil (când îl folosesc să dau jos rujul).

Review - Loțiune micelară Elmiplant

Listă ingrediente

La capitolul ingrediente stă ceva mai bine decât mă așteptam. Doar parfumul și linaloolul sunt printre cele mai nașpa și alte două ingrediente cotate cu Average pe dicționarul de ingrediente (Gossypium herbacuem seed extract și Sodium hydroxide). În rest are doar ingrediente cotate cu Good și Best.

 

Concluzia este probabil destul de evidentă. Îmi pare rău să spun asta, dar este prima și ultima sticluță. Mai ales când sunt atât de mult opțiuni pe piață, prefer să dau ceva mai mulți bănuți și să n-am probleme de genul celor enumerate mai sus :).

Voi ați încercat loțiunea micelară de la Elmiplant? Ce impresia v-a lăsat?

Ce alte loțiuni micelare ați încercat și v-au plăcut? Chiar sunt curioasă să încerc și altceva (momentan sunt în teste cu una travel size de la Bioderma :D).

Kisses & Be happy!

Timi

 • Nu am cumparat-o pentru ca nu am citit lucruri chiar bune despre ea.
  Incearca micelara de la ACM, de la L’oreal, Gamarde, Ziaja sau Jonzac.

  • Nici n-am auzit de ACM, Gamarde sau Jonzac :)).
   Am încercat de la Ziaja un șampon, o să mă uit și după micelară când mai am ocazia. Mulțuu!

   Kisses!

 • eu n-am incercat decat micelara albastra de la garnier. atat. si chiar mi-a palcut. dar pentru nevoile mele si machiajul meu destul de rezistent optez pentru un bifazic, mai degraba

  • Da, da. Pentru machiajul ochilor, mai ales dacă folosesc un mascara mai încăpățânat la demachiere, sau eyeliner, și eu folosesc bifazic :).

   Și apa micelară de la Garnier am folosit-o și mi-a plăcut. Mult mai mult decât cea de la Elmiplant.

   Kisses!