Hello!

Nu putea să treaca vara fără un tag. Am tot tras eu chiulul, dar sunt prezentă când vine vorba de taguri :D. De data aceasta m-a tras de mânecă Cristina, tag-ul ei îl puteți citi aici. N-am mai făcut de o grămadă de timp așa ceva și uite acum am în sfârșit ocazia :D. Summer Lovin’ Tag, sau chestii iubite de prin iunie până în momentul de față.

1. Rujul preferat în această vară

N-am un ruj predominant, dar am o culoare. Am tot folosit culori nude în special cel de la Sleek și cel de la Wet n Wild.

Summer Lovin' Tag 1

2. Oja preferată din această vară

Recunosc că am fost cam lenesă și nu m-am prea obosit cu făcutul unghiilor. Totuși, când mă apuca hărnicia am folosit destul de des O.P.I., OVER & OVER A-GWEN. O am de aproape doi ani și și-a păstrat aceeași consistență, am lăudat-o și în favoritele anului. Și cum lenea e la putere, o preferam pe aceasta fiind cea mai rezistentă ojă pe care o am.

Day 9 – Red. #supergorgeousblog #blogger #ThoughtsFromAButterfly #nailpolish #naillacquer #opi #red #NYX #lipbutter

O fotografie postată de Timea-Maria (@butterflytimi) pe

3. Costumul de baie care îți place

Am un singur costum de baie momentan, pe care l-am luat anul trecut sau acum doi ani. N-am o poză cu el și pentru că face parte din colecțiile trecute nu l-am mai găsit pe site-ul Jolidon. Este relativ simpluț, dintr-o singură piesă, negru și se prinde pe după gât. Încă îmi place, îl port cu drag și dacă mi-aș mai lua un costum de baie, probabil că tot întreg mi-aș lua :D.

4. Bautura preferată în această vară

Dacă mă gândesc la băutură cu alcool, prefer vinul alb sau roze cam oricând. Probabil că a și fost băutura predominantă a verii cât am tot ieșit pe la terase.

Dacă mă gândesc la sucuri, recunosc că am o slăbiciune pentru Schweppes-ul de mandarine.

Pink Weekend. #goodWine #goodTime #weekend #blogger #ThoughtsFromAButterfly

O fotografie postată de Timea-Maria (@butterflytimi) pe

5. Autobronzantul preferat

Hmm… n-am încercat niciodată un autobronzant :D. Nu îmi fac probleme dacă sunt prea albă :)). Poate mai spre toamnă-iarnă, l-aș încerca pe cel de la Bioderma. Mă cam tentează de când l-am văzut la Cristina.

6. Melodia preferată din această vară

Am ascultat o grămadă de muzică nouă și veche vara asta, dar cred că asta e cea care mi-a rămas întipărită și o ascult cu drag. Încă n-am reușit să mă satur de ea.

7. Accesoriul preferat

Ochelarii de soare? Pe care bineînțeles că n-am mai apucat să-i pozez pentru că i-am uitat la Brașov weekendul care a trecut…

Brațara Pandora. Nu este chiar accesoriul verii, pentru că de când am primit-o, din decembrie, n-am prea dat-o jos, dar este probabil unul dintre puținele, dacă nu chiar singurul accesoriu pe care l-am purtat non-stop.

Șii o pereche de cercei pe care mi i-am luat de la una din tarabele de la Femei pe Matasari vara asta.

Summer Lovin' Tag 2

8. Parfumul preferat

Am preferat pe cât posibil să mă rezum la mirosuri cât mai fresh, subtile, nimic înecăcios sau prea tare. Și la capitolul ăsta, îl am pe cel de la Elizabeth Arden, Green Tea și cel de la Zara, Apple Juice. Nu știu dacă aș putea alege unul din cele două, ambele îmi plac la fel de mult. Totuși, Green Tea-ul este cel cu vechime, îi cunosc mirosul din primii ani de facultate.

Summer Lovin' Tag 3

9. Cartea preferată

Din iunie și până în momentul de față, am reușit să termin 4 cărți, dar de departe preferata mea a fost Minciuni pe canapea de Irvin D. Yalom. Cartea este destul de ușor de citit și abordează multe subiecte interesante: dragoste, răzbunare, lăcomie, minciună, toate îmbinate în câteva povești, fiecare din ele având câte o mică legătură cu cealaltă. Cartea mi-a fost recomandată de un coleg și v-o recomand și eu mai departe. Chiar merită citită!

Summer Lovin' Tag 4

10. Ce am așteptat cu nerăbdare

Hmm gândul înițial era “nimic în mod special”, dar acum că mă uit peste poze și-mi tot aduc aminte, ar fi câteva de menționat :D.

În primul rând faptul că m-am revăzut cu prieteni dragi, foste colege de liceu și un fost coleg de facultate. Pe una din fete nici nu știu când și dacă o să mai apuc să o văd având în vedere că pleacă nu doar în altă țară, dar și pe alt continent.

Am mers de vreo două ori la mare în Vamă. Țin minte că prima mare de anul ăsta am așteptat-o o grămadă. Era planuită probabil de cu vreo 4-5 luni înainte :)).

Am învățat să merg pe bicicletă. Era unul din lucrurile pe care tot voiam să le fac de vreo 2 veri încoace. Și, ceva în plus, am reușit să-mi și iau bicicletă și acum o folosesc aproape în fiecare zi să merg la muncă. So, bonus points for me! :))

The childish joy when you ride your own new bike. #happy #weekendMoment #colorful #blogger #ThoughtsFromAButterfly

O fotografie postată de Timea-Maria (@butterflytimi) pe

Și cam atât! 🙂

Sper că v-a plăcut postarea și feel free să-l preluați! Dacă citiți postarea, automat sunteti taguiți :D. Mi-ar face plăcere să vă citesc și vouă răspunsurile, dacă nu pe blogul personal, atunci în comentarii.

Kisses & Be happy!

Timi

  • Eu am facut tagul asta anul trecut si mi se pare ca raspunsurile ar fi cam aceleasi de atunci.

    • Hmm.. cred că s-au mai schimbat câteva chestii între timp :P. Și am văzut că tag-ul făcut de tine e din 2014.

  • Da, trebuie sa il fac si eu! Ceva parfumat cu ceai verde folosesc si eu acum!