Hello Hello!

Pentru astăzi, cu o mică întârziere… favoritele lunii august :). Ce-i drept, am frecat menta destul de mult, am avut și treabă, dar mi-a fost și greu să aleg 5 produse :D. Și luna septembrie o să o am destul de aglomerată cu mutatul și toate cele. Yeey! Perioada mea preferată din an…
Totuși, nu mai bat câmpii.. here they are :).

Favoritele lunii august

– Wonder Stick NYX – Recunosc că începusem să-l cam neglijez, până să-l văd la Anca :D. Totuși l-am folosit mult mai des decât m-aș fi așteptat și și-a făcut ușor loc printre preferatele mele. Partea de conturare este preferata mea, se întinde foarte frumos pe ten și arată natural.

Fond de ten Revlon Colorstay – Un favorit vechi care s-a cam terminat :(. Totuși nu-i bai că tocmai ce-am primit unul nou, comandat de pe elefant. L-am cumpărat pe cel cu pompiță de data asta.  Unul dintre marile plusuri este că-i foarte rezistent. Nu s-a mișcat mai deloc deși l-am purtat și când am mers pe motocicletă cu cască și pe căldurile de vară.

Beauty Blender Real Techniques – Îmi este nelipsit în rutina zilnică a machiajului. Îmi place cum se aplică cu el fondul de ten și n-am de gând să renunț prea curând la el. Îl recomand cu căldură! N-aș mai reveni la pensulă sau la folosirea degetelor în veci.

– Parfum Zara Apple Juice – Unul din parfumurile fresh, de vară care-mi face plăcere dimineața să-l folosesc înainte să ies din casă. Nu-și prea păstrează mirosul, dar tot rămâne un preferat al lunii. Încă n-am descoperit vreun parfum cu miros fresh și subtil care chiar să-și păstreze mirosul o zi întreagă. De obicei astea sunt mai dulci și mai înecăcioase.

Apă termală Avene – A fost genial de utilă mai ales pe ultimele călduri din august. Am folosit-o foarte des seara pe mâini, picioare și față.

Favorite random, as usual, câteva melodii șii Hearthstone-ul este încă la putere. În afară de astea aș mai adăuga la preferate burgerul veggie de la Modelier. Cel cu halloumi, celălalt are prea mult pătrunjel pentru gustul meu. Dar, ăsta, este de departe cel mai bun încercat, și am testat câteva :D.

Tu ce produse preferate ai avut în ultima lună de vară?
Sper să ai o săptămână frumoasă și ne revedem curând!

Kisses & Be happy!

TImi

  • burger vegetal? imi plac chestiile de genul! cake by the ocean a fost una din favoritele mele din aceasta vara!

    • Da, da :). Cel mai bun din câte am încercat până acum. Și din ce mi-au zis prietenii și cele cu carne sunt foarte bune.

      Kisses!