Hello!

Știu că am promis de multe ori review-ul ăsta, dar l-am tot amânat, nu știu de ce, am tot așteptat momentul potrivit. Fardurile le-am tot testat, mi-am tot schimbat părerea despre ele, m-am tot sucit, am tot, am… Multe scuze, I know. Ideea e că îmi făcusem o părere tot citind review-urile de pe net, aveam anumite așteptări, le-am tot aplicat sub diverse forme (cu diferite primere, fără primer, etc.) și am vrut să văd cum se comportă.

Review - Farduri mono Melkior

Farduri mono Melkior (cantitate 3.2g, preț 17 lei/bucata)

În primul rând deși par scumpuțe la prima vedere, pentru 17 lei primești o cantitate destul de mare, cantitate pe care totuși nu prea ai cum să o termini în durata de viață oficială a fardurilor :)). Totuși pe site-ul Melkior sunt constant oferte gen 3+1 gratis, transport gratuit, la 6 farduri cumpărate primești paletuța de 6 farduri, etc.

Review - Farduri mono Melkior

Fardurile au o textură finuță, deloc prăfoasă și se pot lucra destul de ușor cu ele. Singurele mai chunky, mai ne-finuțe, ca să zic așa sunt cele 3 metalice. Astea parcă se aplică puțin mai greu și atunci când le aplic pe toată pleoapa prefer să folosesc degetele în locul unei pensule.

Review - Farduri mono Melkior

Sunt pigmentate și rezistă cât de cât ok pe pleoapele mele. Nu extraordinar… dar ok. Le-am testat aplicate singurele sau cu o baza dedesubt (ori fond de ten/corector, ori farduri cremă, ori baza de fard de la NYX) și totuși după jumătatea zilei își pierd din intensitate și se strâng puțin în pliu. Nimic ce nu se poate repara în 2 minuțele la baie, dar dacă știți că aveți pleoapele mai uleioase, să vă așteptați la asta.

Există și un mic spion printre fardurile de la Melkior, și anume mono-ul Glazel Visage :D. Aș spune că fardurile de la Melkior sunt totuși mai bune decât acesta. Este cam la fel de chunky ca cele metalice, dar se lucrează mai greu cu el. Plus că mi se pare că acestea au o cantitate puțin mai mică și diferența de preț este de 1 leu.

Review - Farduri mono Melkior

Review - Farduri mono Melkior

Swatch-uri: Autumn Sunset, Coral Fusion, Ethereal, Spring Green

Review - Farduri mono Melkior

Review - Farduri mono Melkior

Swatch-uri: Bronze Metal, Gold Metal, Silver Metal, Mono Glazel Visage, nuanța Pearl X6

Review - Farduri mono Melkior

Review - Farduri mono Melkior

Swatch-uri: Green Cocktail, Diaphane, Iris

Dacă aș mai cumpăra? Da. În general sunt farduri bune. Nu extraordinare, nemaivăzute, etc, dar bune. Plus că au o varietate foarte mare de culori și texturi (mate, sidefate și metalice). De asemenea, au marele plus că îți poți construi paleta doar cu nuanțele pe care le vrei. Și în felul ăsta poți să te asiguri că vei folosi toate nuanțele dintr-o paletă :D.

Ție cum ți se par fardurile? Care culori sunt preferatele tale?

Kisses & Be happy!

Timi