‘ello!

După munci și lupte seculare, bla bla, I’m back :)). Simt că aproape la fiecare postare am acelasi intro, iar am tras chiulul, iar n-am postat, am avut perioadă aglomerată, etc. Well, și acum am aceleași scuze dar recunosc că am avut și momente de leneveală sau de frecat menta. Nu în sensul rău, dar de multe ori am preferat să gătesc, să ies în oras, să stau să ma uit la seriale decât să fac orice altceva :).

Totuși, măcar cu postările lunare să revin și eu pe blog și poate așa mă împing singură de la spate să postez. Soo, here they are :D. Favoritele lunii septembrie:

Favoritele lunii septembrie 1

Ruj Miss Sporty, nuanța Candy Cake –  Deși rozul nu mai este chiar pe gustul meu, cred că am avut parte de roz cât pentru toată viața (big pink lover in primary school :)) ), l-am redescoperit și folosit cu drag în luna septembrie. Mi s-a părut o nuanță drăguță, numai bună de început de toamnă (l-am folosit totuși puțin blenduit cu degetul).

Mascara sprâncene essence – Este un mascara transparent, dar după multe utilizări prinde culoarea fardului de sprâncene folosit. Nu-i cel mai aspectuos dintre produse, dar îmi place să-l folosesc pentru puțină definire, să separe și să fixese firele din sprâncene.

Ruj lichid NYX Lingerie, nuanța LIPLI12 Exotic – Noua mea iubire care aș putea spune că l-a detronat pe favoritul Sleek. Ador culoarea, textura și rezistența. Mai vreau și alte culori!

Parfum Hugo Boss, Femme – L-am prins la reducere luna trecută pe elefant (cred că e aproape constant la reducere de fapt) și am profitat de ofertă. Ador mirosul cu atât mai mult că mă gândesc la mama de fiecare dată când îl folosesc. Este un vechi favorit al mamei și a devenit și al meu.

Șampon uscat Batiste – Nu mai are rost să spun cât de mult îl iubesc. Am ajuns la concluzia că părul meu arată mai bine și are ceva mai mult volum în zilele când folosesc șamponul uscat decât atunci când este proaspăt spălat :)).

 

În luna septembrie am descoperit și un nou serial, House of Lies. Este destul de amuzant, povestea învârtindu-se în jurul unor consultanți puși în diferite situații și care sunt în stare de aproape orice pentru profitul lor. Am o listă întreagă de seriale urmărite, dacă sunt curioși/curioase, putem povesti într-o postare mai în detaliu :).

Favoritele lunii septembrie 2

Sursă poza

Șiii câteva melodii descoperite/apărute luna asta pe care le-am adăugat rapid la favorite :).

Șii that’s it! Sper că nu v-am pierdut până acum, dacă încă sunteți cu mine vă aștept cu drag în căsuța de comentarii să-mi spuneți favoritele voastre, cosmetice, muzică, filme (chiar n-am mai văzut de ceva timp un film).

Pentru orice recomandări și întrebări, vă stau la dispoziție.

Kisses & Be happy!

Timi

  • Batiste imi place si mie mult, am avut si varianta asta, dar si Breezy si Cherry.

    • Breezy nu cred că am încercat, dar Cherry da. Șii cel cu cocos parcă.
      Folosind-ul odată la 2 zile și atât de aproape de nas, în mare nu pot să spun că mă încântă mirosul de la nici unul prea mult. Dacă ar face unul fără miros, asta ar fi fabulos :)).

      Kisses!

  • habar n-aveam ca lady gaga a scos melodie noua. trebuie s-o caut. mie-mi place maxim tipa!