Hello!

A venit frigul cu adevărat și mi s-au cam schimbat opțiunile în materie de cosmetice. Pe unele le-ați mai văzut și în lunile trecute, pe altele poate în favoritele lunilor de iarnă :). Totuși ca în fiecare lună, încerc să mă țin și să postez măcar favoritele fie că se repetă și le-ați mai văzut de zeci de ori, fie că sunt chestii noi luate de mai puțin de 2-3 săptămâni. :)). Soo.. să începem!

Favoritele lunii octombrie

Parfum Paco Rabanne Lady Million Eau my Gold! – M-am întors cu drag la el, și chiar mi-a lipsit în lunile călduroase. Am și început să mă îngrijorez puțin că poate o să-l termin prea repede la cum îl folosesc :)). Are un miros deosebit și dulceag. Știu că-i destul de greu să descrii mirosuri, dar ca punct de reper, pentru că toată lumea îl știe, La Vie Est Belle  de exemplu mi se pare mult prea dulce și înecăcios pentru gusturile mele. Acesta mi se pare puțin mai neutru, mai echilibrat.

Blush Sleek, nuanța Pixie Pink – Un roz, destul de aprins și în ton rece, ca să se potrivească cu vremea :D. L-am ignorat o perioadă, but it’s back and and it’s here to stay! De asemenea, primeste un plus la capitolul rezistență.

Pensula mini Madre Labs – I-am găsit o întrebuințare și de atunci am folosit-o aproape zilnic :D. Îmi place să aplic iluminatorul și probabil că luna următoare în favorite o sa vorbim și despre el, că nu mi s-a dezlipit de gheruțe de când l-am luat. Revenind, pensula este super fluffy și travel friendly. Nu mă mai deranjează că-i micuță.

Ulei din germeni de grâu – Este potrivit pentru un ten gras (mixt mai nou, odată cu venirea frigului) și face treabă bună. L-am descoperit de vreo 3 ani și face parte din rutina mea zilnică de îngrijire mai ales în sezonul rece.

Ruj lichid NYX Lingerie, Nuanța Exotic – Încă abuz de el, și de câteva zile mai are 2 frățiori cu care să-și împartă soarta :D. Voi povesti mai pe larg despre el într-o postare separată, pentru că merită! Gama de culori neutre este super variată, cred că există un nude potrivit pentru orice nuanță a tenului :)).

 

În materie de muzică, printre altele, am redescoperit 2 melodii mai vechi șii am fost suprinsă să aflu că LP este o tipă care cântă :)). Yep, a trebuit să caut pe google, pentru că ceva îmi tot dădea cu virgulă. Dacă v-ați uitat la video, știți despre ce vorbesc :D.

 

Șii am devenit puțin obsedată de Westworld. Mi se pare destul de controversat, citisem la un moment dat că se vrea a fi un alt fenomen GoT și deși sunt la capete total opuse ca tematică, mi se pare că reușește. Sunt deja multe video-uri și articole pe net, dacă vă tentează să aflați mai multe, dar, dacă vă plac serialele legate de A.I., vi-l recomand.

top-5-favoritele-lunii-octombrie-2

Șiii that’s it :D. Nu știu voi, dar eu am counter-ul pornit pentru Crăciun și deja dorm cu globulețul cu zăpadă la capul patului :)). Rugați-vă pentru sănătatea mea mintală, luna următoare în favorite să nu ne auzim cu colinde :)).

Voi cu ce vă mai lăudați? Cum a fost luna octombrie pentru voi?

Kisses & Be happy!

Timi