Hello!

Cu febra sărbătorilor am ajuns și eu în Jumbo șiii ce veți vedea mai jos mi s-au lipit de mânuțe. Magazinul parcă mi s-a părut mai mare ca niciodată, aglomerat (că deh, am fost în weekend împreună cu restul Bucureștiului) și plin, plin de toate nebuniile. Aleile s-au îngustat considerabil din cauza maldărelor de jucării și a decorațiunilor de crăciun. La toate astea aș mai adăuga și talentul meu să scap aproape orice pe jos și vă puteți imagina cam cum a fost :)). Nu cred că am ratat vreun raion.

Shopping Haul Jumbo 1

Ornamente crăciun, 2.99 lei fiecare – Erau atât de multe modele încât era imposibil să nu pleci cu ceva. Nici nu știu dacă am de ce să le atârn :)).

Shopping Haul Jumbo 2

Ramă foto, 14,99 lei – Mi-a plăcut super mult modelul ramei și faptul că este albă. Acum mai am nevoie doar de o poză să pun în ea :)).

Farfurie desert sticlă, 1,99 lei – Am luat-o să-mi pun bijuteriile pe care le port cam în fiecare zi și care nu prea au un loc al lor în celelalte cutiuțe. Mai e nevoie să spun că deja am reușit să o scap din mână și să o ciobesc? Cred că am scăpat-o fix după ce terminasem de făcut pozele :)).

Suport lumânare, 7,99 lei – Este de culoarea cuprului si cu un fulg de nea decupat.  A fost chilipir dacă mă gândesc că mi-a arătat o prietenă ceva foarte asemănător la peste 100 lei set de două.

Coș depozitare, 9,99 lei – Mai am un coș de genul ăsta și e super util mai ales când mut un coș de cosmetice dintr-o parte în alta :)).

Shopping Haul Jumbo 3

Set 45 lumânări pastile, 12,99 lei – În orice casă e nevoie de lumânări :D.

Suport rujuri plastic, 7,99 lei – Mai am încă 2 pline și cu ultima comandă de pe makeup shop cred că o sa fie plin și ăsta :)).

Set sticluțe travel-size, 9,99 lei – Utile în orice călătorie. Deja am și umplut o parte din ele și așteaptă să fie puse în bagaj :D.

Shopping Haul Jumbo 4

Set farfurii crăciunești desert, 7,99 lei bucata – M-am rezumat la 4 momentan.

Pătură fleece, 39,99 lei – Fluffy blanket!! Este pătura din background-ul pozelor :D. Îmi doream de mult una, mă și imaginam stând pe pat, cu o carte și un ceai și învelită cu ea :)). Sau eventual de privit ninsoarea de pe balcon, cu păturica pe mine. Acum de-ar veni o dată și ninsoarea aia…

Shopping Haul Jumbo 5

În afară de cele menționate mai sus mi-am mai luat niște forme standard de cupcakes cu 4,99 lei (care încă sunt prea mari pentru tava din ikea… cine a făcut-o ar trebui bătut…) și un odorizant de camera (1,99 lei).

Șii atât! Mi-am pus interdicție singură, nu mai am ce căuta în Jumbo până după sărbători :)).

Voi ați ajung în Jumbo anul ăsta? Vă tentează ceva? 🙂

Kisses & Be happy!

Timi

  • Anonymous

    Ce lucruri frumoase ai luat!Sper sa ajung si eu ca si mie imi place enorm acest magazin!!

    • Yup, yup :)). Orice om, oricât de cumpătat ar fi el, este imposibil să nu plece cu ceva din magazinul ăsta :)).