Hello!

Mi-am propus de ceva timp să povestim despre baza de machiaj de la Sephora și azi i-a venit în sfârșit rândul :). So, dacă ați văzut-o în Sephora, v-a făcut cu ochiul și vă tenta (mai ales ca o alternativă mai ieftină a primer-ului de la Benefit Porefessional, așa cum speram și eu că va fi), acum aveți ocazia să aflați mai multe :D.

review-baza-machiaj-sephora-1

Bază de machiaj Sephora (cantitate 15ml, preț 48 lei)

Ca și aspect, vine într-un borcănaș micuț, mat și cu pompiță. Are o textură de gel și o cantitate foarte mică ajunge pentru tot tenul, ceea ce-l face destul de spornic. Îl am cam de un an jumate și deși nu pot să zic că l-am folosit non-stop, abia am consumat jumătate de sticluță.

Fiind posesoarea unui ten mixt/gras mi-am zis că acest primer m-ar putea ajuta la păstrarea machiajului pe o durată mai mare de timp, că diminuează aspectul porilor (nu că aș avea mare problemă cu porii mei, dar na…) șii că încearcă să țină sebumul sub control.

Da, poate aveam cam multe așteptări de la el, dar am zis să încerc. Sincer, nu mi se pare că face mai nimic din ce am zis mai sus.

1. Dacă folosesc un fond de ten bun și care-mi place, n-am nici o problemă cu el, se păstreaza fix la fel, cu sau fără primer.

2. Așa cum am spus mai sus, nu am o mare problemă cu porii, dar nu pot să zic că am observat vreo diferență semnificativă.

3. Orice aș face, absolut orice, sebumul își va face apariția la câteva ore după aplicarea fondului de ten. Singura diferență este intervalul de dimp în care apare și ăsta depinde mai mult de fondul de ten folosit decât de primerul acesta.

review-baza-machiaj-sephora-2

Ce am observat în schimb, este faptul că trebuie aplicat cu grijă, pentru că dacă insist mai mult, cam cum aș face cu o cremă, există posibilitatea să se facă fărămițe și dispare.

Also, deși nu am un ten sensibil, încerc atunci când îl folosesc, să-l aplic doar în zona T deoarece am observat că dacă îl intind până spre obraji sau mandibulă, a doua zi am șanse destul de mari mari să mă trezesc cu coșuri în zonele respective.

review-baza-machiaj-sephora-3

Lista ingrediente

Puținele ingrediente pe care le are, sunt toate cotate cu Good în dicționarul de ingrediente.

 

So, pe mine nu pot să zic că m-a impresionat în vreun fel, dar poate pentru un ten normal/uscat ar funcționa mai bine. Sincer, nu l-aș recomanda, cred că sunt pe piața alte produse care merită testate înaintea acestuia.

So, voi l-ați încercat? Dacă da, cum vi s-a părut? Dacă nu, ce primer folosiți sau vă tentează să încercați?

Sper vă vi s-a părut utilă postarea de azi și vă aștept cu drag să povestim în secțiunea de comentarii :).

Kisses & Be happy!

Timi