Hello!

Cred că toată lumea este familiarizată sau a vizitat magazinul DM așa că m-am gândit să vă prezint o mică listă de produse de must-try plus ceva ce obișnuiesc să evit când îmi fac cumpărăturile pe acolo. Produsele sunt testate și re-testate de mine (cred că fiecare produs l-am cumpărat de minim 2 ori) sunt foarte accesibile ca preț (nici unul nu cred că depășește 10 lei) și merită încercate.

shopping-dm

Spumă curățare ten Balea

Este foarte similară cu cea de la Nivea tot în ambalaj roz, dar cu un preț mai prietenos. Nu o recomand pe cea albastră (nici de la Nivea nici de la Balea) pentru că din câte știu conține alcool. Aceasta nu usucă tenul absolut deloc și se descurcă bine la curățare.

Demachiant bifazic Balea

Unul dintre demachiantele preferate când vine vorba de machiajul ochilor. Este foarte blând și totodată curăță și cele mai încăpățânate urme de mascara și eyeliner. Este un favorit destul de vechi și încă nu i-am găsit înlocuitor mai ales pentru prețul pe care-l are :).

Geluri de duș Balea

Au o grămadă de variante, de mirosuri, de texturi, de de toate. N-ai cum să nu găsești vreunul care să nu-ți placă :D. Recent descoperite și favorite sunt pentru mine gelurile de duș spumă, am scris mai multe despre ele aici.

Scrub  peeling corp Balea

Unul dintre cele mai bune scrub-uri pentru corp și cu un preț imbatabil de vreo 7 lei. Singurul comparabil cu cel din DM încercat de mine este cel de la The Body Shop, care mi se pare la fel de bun, dar cu un preț putințel mai mare.

Produse Mini Balea

Găsești cam tot ce-ți trebuie în variantă mini. Începând de la geluri de duș, șampoane, până la pastă de dinți și parfumele. Eu am profitat putintel de ele mai ales cand am avut bagaj de mână și puținul spațiu în plus rămas preferam să-l păstrez pentru shopping :D.


De evitat

Well, nu-i chiar un produs, e mai mult o gamă (sau mai multe :)) ). Eu de exemplu încerc să evit să-mi iau produse de la Garnier, Nivea, Gerovital, Dove, Maybelline, Loreal, etc. În principiu cam orice produse pe care le poti găsi în supermarket-urile mari. Chiar și când am văzut reduceri, țin minte că văzusem prețurile puțin mai mari decât în Auchan/Cora de exemplu.

Sper să vă ajute postarea și că vi s-au părut cât de cât utile informațiile :D. Dacă aveți și voi recomandări cu ce-aș putea încerca din DM, feel free to share!

Kisses & Be happy!

Timi