Hello!

A venit timpul pentru favoritele lunii ianuarie și pentru prima dată de ceva timp, simt că postez la timp (kind of) :)). So, am multe de împărtășit, am descoperit/redescoperit produse mișto, muzică nouă și seriale cool :D.

Favoritele lunii ianuarie 2017

Parfum Si, Giorgio Armani – Un parfum foarte puternic (cel puțin pentru mine) și unul dintre puținele pe care le pot simți după ore bune de purtare. Îl iubesc pur și simplu și este perfect pentru sezonul rece.

Bronzer Too Faced Chcolate Soleil – Deja l-am lăudat cât am putut. Nu regret nici o clipă că l-am cumpărat și o să-mi stea alături multă vreme de acum încolo :D.

Iluminator Mary Lou-Manizer theBalm – L-am luat împreună cu bronzer-ul și le-am tot folosit împreună de atunci. Pe lângă ambalajul super cute, iluminatorul este superb. Nu eram mare fan iluminatoare și nici nu prea purtam până de curând, dar totul s-a schimbat de când mi-a intrat frumusețea asta în colecție.

Ser Bioderma Hydrabio Serum – Deși am tenul mixt (simt că repet chestia asta odată la 2 postări :)) ) cât a fost mai frig aveam porțiuni ale tenului destul de uscate și cu cojițe. Serul ăsta mi-a fost de mare ajutor, intră super bine în piele, nu lasă nici o peliculă în urmă și hidratează foarte bine. Îl recomand oricui (mai ales pe timpul iernii) cu cel mai mare drag.

Fard Trio Eyeshadow Paese, Vanilla Chocolate – Nuanța cea mai deschisă, am folosit-o constant cam toată luna. Am mai folosit și celelalte farduri, dar albul a fost prezent în colțul intern al ochiului cam în 80% din machiajele din ianuarie :D.

Aș fi adăugat mai multe produse, dar am încercat să mă rezum doar la 5 :D. Alte câteva mențiuni de produse preferate puteți găsi pe instagram la mine :D. Also, luna trecută am descoperit o grămadă de melodii noi (pentru mine cel puțin), iar cele de mai jos le-am ascultat probabil cel mai mult.

În materie de seriale, momentan sunt addicted de Notorious șii sunt puțin tristă că nu sunt mai multe episoade din Black Mirror (I love this show).

Other than that, sper că sunteți bine. Voi ce favorite ați avut în luna ianuarie?

Vă aștept cu drag să povestim în căsuța cu comentarii!

Kisses & Be happy!
Timi