Hello!

Dacă nu am dat deja de înțeles, iubesc tot ce înseamnă contour, bronzer, etc :D. Pentru mine un machiaj de bază (un fel de “no make-up make-up”) trebuie să includă musai puțin contouring. So, azi vorbim despre bronzerul meu preferat din ultimele luni :D.
review-too-faced-chocolate-soleil-2

Too Faced Chocolate Soleil Matte Bronzer (cantitate 10g, preț 141 lei)

Încep cu ambalajul și pot spune că este de calitate și foarte, foarte drăguț :D. Îmi place că este culoarea bronzului, îmi plac detaliile de pe margine și modul de deschidere, îmi place oglinda super mare. Nu este chiar cel mai travel-friendly, dar nu mă deranjează.

În momentul în care deschizi căpăcelul, începe să se simtă mirosul de cacao care pentru oamenii mai sensibili, ar putea deveni puțin de deranjant. Totuși, în momentul în care este aplicat pe ten, se simte din ce în ce mai puțin.

review-too-faced-chocolate-soleil

Bronzer-ul are o culoare destul de neutră, mi se pare perfect pentru conturarea tenului și este complet mat.

Pudra nu mi se pare deloc prăfoasă și deși nu pare cine știe ce când o încerci cu degetul, se ia foarte bine pe pensulă și se aplică de vis. Se armonizează foarte frumos pe ten fără să trebuiască să insiști minute întregi cu pensula.

De asemenea, rezistă mult și bine pe ten. Își pierde puțin din intensitate pe parcursul zilei, dar asta se întâmplă și din cauză că-mi plimb mâinile pe față o mare parte din zi :D.

 

review-too-faced-chocolate-soleil-3

Descrierea & Lista de ingrediente

Îl recomand? Da! Cu cel mai mare drag! Știu că poate nu este cel mai accesibil produs, dar mi se pare suficient de spornic cât să te țină mult și bine. Să fim serioși, în cât timp termini o pudră de genul ăsta? Pe mine sigur o să mă țină cel puțin un an și jumătate în condițiile în care îl folosesc aproape zilnic :)).

Sper că v-a plăcut postarea de azi și vă aștept cu drag să povestim mai multe în căsuța de comentarii!

Voi ați încercat bronzer-ul? Ce alte recomandări aveți?

Kisses & Be happy!

Timi

 • Laura

  fa review si la mary-lou manizer pls pls pls, misto postarea, tzuck dushe, foarte misto blogu

  • O să-i fac la un moment dat, deși sunt atâtea pe net că mă întreb dacă mai are rost :)). Ia-l și încearcă-l, că nu e scump, merită :D.
   Kisses!

 • Cristina Nicolae

  Eram curioasa cum iti sade 😀 Poza? 😀

  • O să-mi fac, dar mă mișc mai greu la pozele cu moaca mea :)).

 • Mi-ar placea sa-l incerc, dar varianta mica, pentru ca mi se pare un gramaj foarte mare si nu as reusi sa il termin in termenul lui de valabilitate! 😀

  • Având în vedere prețul, măcar îți dă și cantitate să tot folosești :)). Eu cel puțin l-am folosit aproape zilnic de când îl am.

   Nu știam, au și variantă mică? 🙂