Hello!

I know, I know! Suntem deja la jumătatea lunii martie și eu iar m-am dat dispărută.

Aaanyway, better late than never, azi am pregătit favoritele lunii februarie (șii puțin din martie, că no…).

Favoritele-lunii-februarie-2017-top-5

Paletă farduri Urban Decay Naked Basics

Luna trecută am preferat în majoritatea zilelor un machiaj în culori neutre și mate. Poate și din cauză că aveam paletuță nouă, dar a devenit cât se poate de rapid preferata mea. Se lucrează super ușor cu fardurile, pensula cu care vine este calitativă iar oglinda este imensă și perfectă pentru călătorii.

Favoritele-lunii-februarie-2017-top-5-1

Ruj Maybelline ColorSensational, nuanța Coffee Craze

Rămânem tot pe tema de look-uri naturale și nuanțe nude, rujul acesta a fost preferatul meu cam toată luna februarie. Este super cremos și fiind o culoare naturală este foarte ușor de aplicat chiar și fără oglindă.

Favoritele-lunii-februarie-2017-top-5-2

Deodorant Dove Go Fresh

În sfârșit am găsit ceva să egaleze mult iubitul Gerovital. Deja am și backup pentru el, alt miros dar tot de la Dove. Mi se pare la fel de bun ca cel de la Gerovital, cu avantajul că au o gamă de mirosuri ceva mai variate :D.

Favoritele-lunii-februarie-2017-top-5-4

Unt de corp The Body Shop Satsuma

Are un miros superb și puternic de citrice. Despre cât de bune și hidratante sunt unturile de corp, știți deja pentru că am mai inclus în favoritele lunii varianta cu miere tot de la The Body Shop. Chiar merită încercate mai ales că au o grămadă de variante. Revenind la acesta, aș zice că nu o să fie pe placul celor care preferă mirosuri subtile, mai ales că mirosul persistă mult timp pe piele.

Favoritele-lunii-februarie-2017-top-5-5

Parfum Hugo Boss Femme

Again, și pe acesta l-ați mai văzut prin postările mele cu produse favorite, Este un parfum fresh, florat și evident perfect pentru primăvară :).

Favoritele-lunii-februarie-2017-top-5-3

Am și câteva melodii noi favorite, care intre timp au fost înlocuite cu altele, buut, anyway :D, au fost preferatele lunii februarie.

Cam astea au fost, măcar postările de genul ăsta încerc să le păstrez constante (mai mult sau mai puțin) :D.
Voi ce produse mișto aveți la favorite? Luna asta sau luna trecută 🙂

Kisses & Be happy!

Timi