Hello!

Spuneam aici că am primit o cremă nouă și după săptămâni de testare a venit timpul să îți povestesc ce impresii mi-a lăsat. Am rugat și o prietenă să mă ajute cu câteva păreri pentru că eu având un ten mixt, poate n-aș avea chiar cea mai avizată părere :).

So, azi vorbim despre Crema Hidratantă de Noapte cu Acid Hialuronic de la derma e.

Review-Crema-derma-e-Hydrating-Night-Creme

Derma e Hydrating Night Creme cu acid hialuronic (cantitate 56g, preț 118,99 lei)

Pentru început ambajaul. Vine într-un borcănaș de sticlă, destul de voluminos și pare rezistent, la căzături ușoare cel puțin (nu l-am testat; surprinzător, având în vedere cât sunt de neîndemânatică). Nu pot să spun că mă încântă prea mult modul de aplicare, dar având în vedere că o folosesc seara, după duș, spălat pe față, etc. sunt curată pe mâini.

Pe Beautypedia ar fi fost cotată destul de bine, dar cel mai mare minus îl constă ambalajul. Venind la borcănaș, multe din proprietățile benefice ale ingredientelor se pot pierde mult mai repede. So, keep that in mind!

Are o textură mai grosuță (cam ca toate cremele hidratante, de altfel) și un miros plăcut, dar puțin cam puternic. Mirosul îl pot simți destul de mult timp după ce am folosit-o pe ten.

În plus este și extrem de spornică. Se întinde foarte bine și o cantitate micuță, mai mică de un bob de mazăre, este mai mult decât suficientă pentru față și gât.

Review-Crema-derma-e-Hydrating-Night-Creme-2

Acum la partea de actually tested :D. Intră destul de repede în piele și lasă tenul super catifelat. De asemenea, hidratează foarte bine, poate puțin cam mult pe tenul meu mixt. But then again, este recomandată unui ten uscat. Sincer nu aș recomanda-o unui ten ca al meu pentru că dimineața mi s-a întâmplat de exemplu să îmi simt tenul mult mai gras decât de obicei și deși scrie pe site, nu am încercat-o și nici n-aș avea curaj să o testez ca bază de machiaj. Lucesc foarte bine după jumătate de zi și fără ajutor suplimentar :D. Aș mai adăuga că folosită ca bază de machiaj, pentru mine cel puțin ar înlocui crema de zi, care ar trebui să conțină SPF (crema aceasta neavând SPF).

Totuși, pentru că crema este recomandată unui ten normal/uscat, Laura, de aceeași vârstă cu mine, cu ten uscat zice așa:

Îi place că se absoarbe repede în piele și nu se vede gras pe ten. Pielea rămâne finuță și a doua zi și cel mai important, nu se simte uscată. Also, având tenul foarte uscat a folosit-o și ca bază de machiaj pe timpul zilei și a fost mulțumită.

Review-Crema-derma-e-Hydrating-Night-Creme-3

Toate ingredientele sunt cotate cu Good si Best în dicționarul de ingrediente, cu excepția ultimului (pe care nu l-am găsit cuvânt cu cuvânt, dar termenul de Fragrance cred ca este destul de evident) care este cotat cu Poor.

Review-Crema-derma-e-Hydrating-Night-Creme-4

În concluzie, aș zice că merită încercată dacă aveți un ten uscat și vă ține buzunarul. Mai are câteva plusuri din partea mea pentru toate free-urile din poza de mai sus. Se pare că această cremă a câștigat premiul “THE BEST of Natural Beauty” din America în 2013.

Totuși pentru tenuri mixte/grase sunt de părere că sunt alternative ceva mai bune (și poate și mai ieftine).

Voi ați testat crema? Sau vă tentează să o încercați?

Pentru orice întrebări sau comentarii, te aștept cu drag să povestim în căsuța de comentarii!

Kisses & Be happy!

Timi

  • Incep si eu sa cred ca nu o voi testa. O am pe lista si toata lumea vorbeste de ea, asa ca din curiozitate, am trecut-o pe lista mea, tocmai in ideea de a o testa. Dar am tenul mixt, asa ca incerc sa folosesc produse pentru tipul meu de ten. Cu toate astea, am creme pentru ten uscat, normal sau sensibil cu care ma inteleg bine – de la Bioderma!