Hello!

Am revenit cu favoritele lunii Martie. Produsele le-ați mai văzut probabil prin postările de shopping dar, astăzi a venit rândul să stea la poze și la laude. Sper că nu v-ați plictisit de postările de genul ăsta, pentru că făcându-le lunar, încerc pe cât posibil să nu repet prea mult produsele și asta înseamnă că pot testa mai multe și să nu uit de ele prin sertare. Sooo, let’s begin!

Favoritele-lunii-martie-2017-top-5-1

Ruj lichid Boys’n Berries All Day Matte, Nuanța Aria

Este acel nude-mov-greyish. Nu știu să-l descriu, ideea e că nu-i chiar nude-ul clasic dar, merge și la un machiaj mai complex al ochilor (sau cel puțin așa mi se pare mie :)) ). Aaanyway, se simte bine pe buze, e rezistent, îmi place, l-am folosit intensiv.

Favoritele-lunii-martie-2017-top-5-2

Gel contur de ochi Bioderma Sensibio Eye

E greu să recomanzi ceva pentru o problemă pe care uitase-i că o ai. Crema asta mi-a venit în ajutor într-o perioadă când aveam zona de sub ochi extrem de uscată. Totuși de când am început să o folosesc nu mai am probleme și am si uitat că am avut la un moment dat. Totuși, tot folosind-o, aproape în fiecare seară, am zis că merită și ea un loc de cinste măcar la favoritele lunii. Își merită toți bănuții și ca și cu restul produselor de la Bioderma, nu m-a dezamăgit.
Side Note: Bioderma a cam devenit brand-ul meu de suflet în ceea ce privește cremele și alte produse de îngrijire pentru ten și corp.

Favoritele-lunii-martie-2017-top-5-3

Balsam de buze eos

Deși n-aș fi zis, este un produs destul de hidratant. Are o altfel de textură față de cum m-am obișnuit, adică nu rămâne la suprafața buzelor până se șterge că mănânc sau beau, ci oarecum intră în piele. Asta, plus forma de ou și mirosul, m-au făcut să-l îndrăgesc destul de mult. Este momentan în portfardul meu peste tot unde mă duc :D.

Favoritele-lunii-martie-2017-top-5-4

Gel de duș The Body Shop Satsuma

Mai devreme am văzut că luna trecută am inclus în favorite untul de corp din aceeași gamă. Well, măcar sunt constantă :)). O să repet ce am zis și acolo, are un miros puternic, fresh și la pachet cu untul de corp, persistă destul de mult pe piele. Eu pentru că îl am într-un ambalaj micuț l-am folosit constant la sală, și fiind legumă de fiecare dată când intram în duș, gelul ăsta parcă mă mai aducea puțin la viață.

Favoritele-lunii-martie-2017-top-5-5

Paletă iluminatoare Sleek Solstice

I-am făcut un review separat aici, dar tot folosind-o zi de zi (încercând să-mi fac o părere cât mai corectă despre ea) a devenit inevitabil una dintre favoritele lunii :D. Îmi mențin părerea, îmi place, își merită bănuții și o folosesc cu drag.

Favoritele-lunii-martie-2017-top-5-6

La favorite random nu am prea multe lucruri, vă las doar melodia de mai jos care încă este preferata mea :).

Un alt favorit random, dacă poate fi numit așa, ar fi un nou design pentru blog care este pe vine :). Încă nu fac promisiuni, nu pot să stabilesc un deadline, dar este in progres, so, stați pe aproape!

Ați încercat vreunul din produsele de mai sus? Cum vi s-a părut? 🙂

Vă urez un weekend frumos și sărbători liniștite!

Kisses & Be happy!

Timi