‘ello & Hristos a înviat!

Printre cozonaci și păscuțe, că tot stau toată ziua acasă, am zis să fac și ceva util și să povestim puțin despre câteva produse e.l.f. Am dat comanda la ei pe site acum vreo săptămână jumate și astea sunt bunătățile comandate :D. Am mai făcut acum ceva timp o postare de genul ăsta cu produse Wet’n Wild, soo, sper să vă placă!

Mini Reviews - e.l.f. Goodies 1

Iluminator Baked e.l.f. Studio, Nuanța Moonlight Pearls (cantitate 5g, preț 17.55 lei)

De foarte mult timp îl pândeam să fie și în stoc și de preferat și la reducere. El este probabil motivul principal pentru care am dat comanda pe site. Totuși, nu pot să spun că m-a impresionat la prima vedere. Mă așteptam să fie puțintel mai mare (este cam de dimensiunea unui fard mono de pleoape), mi sa părut că se ia extrem de greu pe pensulă și este cam sclipicios.

Totuși, îl mai testez. O să încerc să răzui de deasupra un strat de fard, poate ajută.

Mini-reviews-e.l.f.-goodies-2

Pudră bronzantă și fard de obraz e.l.f. Studio, Nuanța Fiji Matte (cantitate 8g, preț 17.55 lei)

Îmi place la nebunie kit-ul. Bronzer-ul este puțin mai portocaliu, dar îl pot folosi fără probleme pentru conturare.

Au o textură finuță și cremoasă, sunt pigmentate și se blenduiesc frumos pe ten. Nu am nimic să-i reproșez, își merită bănuții și îmi place faptul că e mat.

Mini Reviews - e.l.f. Goodies 2

Fard de ochi cremă Smudge Pot e.l.f. Nuanța Cruisin’ Chic (cantitate 5.5g, preț 14.3 lei)

Seamănă destul de mult cu Color Tattoo-ul de la Maybelline și folosit cu un primer bun, rezistă fără probleme o zi întreagă.

De foarte mult timp voiam să le încerc, dar pe site-ul din România sunt cam puțintele nuanțe. Aș vrea să mai încerc și alte culori, dar să văd pe unde le găsesc.

Mini Reviews - e.l.f. Goodies 3

Creion de sprâncene Instant Lift e.l.f. nuanța Taupe (cantitate 0.18g, preț 9.75 lei)

Poate m-am obișnuit eu cu fardurile de sprâncene și nu mă mai descurc cu un creion. Momentan nu mă descurc prea bine cu aplicarea dar, culoare am nimerit-o și rezistă bine pe sprâncene. Dă un aspect destul de natural, este ceva mai fad față de fardurile de sprâncene ce l-am folosit până acum (essence și Rimmel London).

Am mai luat și niște șervețele matifiante pe care am zis că nu mai e cazul să le includ în postare dar, am zis să le menționez totuși. Le-am mai avut, am fost mulțumită de ele.

Mini Reviews - e.l.f. Goodies 4

Exfoliator pentru buze e.l.f. Studio, Sweet Cherry (cantitate 3.2g, preț 14.3 lei)

Un alt produs de încercat, mai ales dacă esti ca mine, leneșă :)). Are un miros destul de subtil, dulceag, și are foarte multe particule exfoliante foarte mici. L-am folosit de vreo 2 ori până în momentul ăsta și mi-a plăcut efectul, își face treaba.

Mini Reviews - e.l.f. Goodies 5

Pensulă de față Ultimate Blending e.l.f. Studio & Pensulă pentru Conturare e.l.f. Studio (preț 24.7 lei)

Pensule din gama Studio mai am, sunt multe pe care le am de 2-3 ani și sunt super bune, nu le cade părul nu s-au asprit de la spălat, așa că mi-am mai luat încă două. Prima am folosit-o de câteva ori pentru blush (cu blush-ul de mai sus) și a doua am încercat-o pentru conturare dar încă nu o stăpânesc prea bine. Nu-i bai, mai exersăm.

Anyway, mi se par super calitative pentru prețul pe care îl au. +1 bonus dacă le prinzi la reducere :).

Mini Reviews - e.l.f. Goodies 6

Șiii câteva swatch-uri la produsele de mai sus.

Mini Reviews - e.l.f. Goodies 7

Swatch-uri de la stânga la dreapta: fard de ochi cremă, creion de sprâncene, iluminator, fard de obraz și pudră bronzantă

Cam asta a fost ultima mea comandă online. În afară de iluminator, pot să spun că sunt super încântată de toate produsele. În general nu prea am fost dezamăgită de produsele e.l.f., sunt destul de calitative pentru prețul pe care-l au. Acum sunt curioasă ce produse ai încercat tu și dacă ai alte recomandări :).

Tu ai încercat vreunul din produsele de mai sus? Cum ți s-au părut?

Kisses & Be happy!

Timi