‘ello!

Revenim pe blog cu unul din cele 3 review-uri care se tot lasă așteptate :D. Nu-i grabă, sunt pe drum, pozele sunt făcute, textul este aproape gata, mai trebuie să mă adun pe mine :)). Anyway, astăzi vorbim de paletuța iluminatoare de la Sleek. Nu că am eu mare experiență în highlightere, dar am zis să vă povestesc puțintel de experiența mea cu subsemnatul :).

DSCF2476

Paletă iluminatoare Sleek Solstice (cantitate 9g, preț 68 lei)

Ambalajul, deși de plastic, este unul dintre cele mai frumoase din câte am văzut, iar cu puțină grijă, se poate păstra fără urme de farduri, amprente, praf, etc. Auriu și cu oglindă mare și calitativă chiar este o piesă de adăugat într-o colecție de machiaj :D. Totuși pensula cu care vine mi se pare inutilă, perii sunt aspri și nu este tipul de pensulă pe care ai vrea să o folosești la aplicarea unui iluminator.

DSCF2482

În interior găsim 4 iluminatoare, primul din ele este cremă, iar celelalte sunt farduri.

Culorile sunt frumoase, pigmentate și diverse, iar aplicate cu grijă se pot folosi și pe timp de zi (inclusiv cea lila). Au puțintel sclipici care totuși nu este foarte vizibil.

DSCF2487

Ca și rezistență, dacă nu sunt tentată să-mi duc prea des mâinile la față, rezistă cam o 2/3 dintr-o zi de muncă, dar își pierde din intensitate. Asta înseamnă (pentru mine cel puțin) că la finalul zilei îl mai văd, dar foarte, foarte subtil și e ceva mai vizibil sclipiciul de care spuneam mai sus.

Textura nu este chiar cea mai finuță sau cremoasă dar, cu toate astea se aplică frumos pe ten și n-am avut probleme.

DSCF2504

În concluzie, aș zice că își merită bănuții, mai ales că primești 3 farduri iluminatoare și un fard cremă. Nu aș merge atât de departe încât să-l numesc “my holy grail” (locul ăla momentan e ocupat de iluminatorul de la theBalm), dar este o paletuță versatilă și cu iluminatoare bune, iar ambalajul este deosebit. Nu regret că l-am cumpărat!

Voi ați încercat iluminatorul? Cum vi s-a părut? Saau vă tentează să-l încercați?

 

Kisses & Be happy!

Timi